IMG_3217%20%E2%80%93%20kopio-normal.jpg

Huh hellettä....  nyt tosiaan voi sanoa, että huh, huh... hellettä.

Tässä voikin vielä lauleskella Mamban biisiä " Vielä on kesää jäljelle" lal, lal......  sillä tosiaan vielä saadaan nauttia lämmöstä ja auringosta. Kesäkuu oli sateinen, märkä ja viileä, mutta sitten heinäkuun alussa alkoi lämmin kausi ja sitä onkin sitten riittänyt. Hellettä on ollut enemmän ja vähemmän. Välillä on niin tukalaa ollut etenkin yöyllä, että alakertaan on ollut pakko siirtyä nukkumaan. No me ihmiset kyllä pärjätään, mutta meidän karvalapset niillä on tukala ollut. Lenkkeilyut on jätetty niin myöhäiseen kun mahdollista ja yritetty pitää kämppää niin viielänä kun se on ollut mahdollista.

Kesäloma tosiaan on ohi ja työt aloitettu. Kesälomalla käytiin festareille Himoksella, Ruotsissa Jaanan ja Annikan kanssa hoffien erkkarissa ja sitten loman lopussa oli vielä hoffien päänäyttely ja toko Terviksellä.

Näyttelypäivä sekä sunnuntainen tokopäivä oli tukalan helteisiä, kuinkas muuten :-). Onneksi meillä oli varattu mökki Tervaniemestä ja mikä ihanampaaa niin mökeissä oli ilmastointi.

Olin ilmoittanut sekä Tiitun että Kallen veteraaniluokkaan, mutta perjantaina Tiitun häntä roikkui ihmeellisesti. Mummeli ei nostanut sitä normaaalisti ja sama homma oli myös lauantaina, joten mummeli jäi sitten isännän kanssa kotiin. Nyt häntä on ihan ok eli ilmeisesti ei mitään sitten sen pahempaa. Onneksi näin :-)

Kallen kanssa sitten juostiin lauantaina näytelmissä ja sitten sunnuntaina tokoiltiin. Näyttelyssä ei meillä ollut mitään odotuksia ja saatiinkiin EH. Kallen arvostelussa luki, että rauhallinen käytös, joka tietysti totta onkin kun ollaan yksittäisessä arvostelussa :-). Mainintaa tuli myös siitä, että pitäisi olla urosmaisempi ja turkki liehuu häiritsevästi. Sellaista tällä kertaa.Onneksi sitten meillä oli se ilmastoitu mökki ja sain Killerin mökkiin jäähdyttelemään heti oman suorituksen jälkeen. Loppuhuipennuksessa sain sitten kasvattajaryhmässä esittää Väneä, Väneä olikin oikein mukava esittää ja juoksi tosi kivasti vieraan ihmisen kanssa. Gipstern ryhmä tulikin sitten kasvattajaryhmässä toiseksi, jee hienoa...

Kalle missikisoissa (kuva K.Tilli) !

IMG_5238%20%282%29-normal.jpg

Tokopäivänä meille haasteellinen osuus oli siinä alussa. Kun vain saan Kallen focuksen tekemiseen niin siinä häipyy pojan mielestä kaikki muu ja tekee kyllä mammalle hommia sata lasissa. Mutta sitten jos joku urkki tulee lähelle pörisemään niin siinä onkin sitten vähän hommaa saada poika takaisin oikeaan vireeseen. Muutata urkki siinä pörisi ennen luoksepäästävyys osuutta ja siinä menikin sitten tovi ennenkuin sain Kallen takasin vireeseen. Luoksepäästävyys meni hyvin siinä ei mitään, mutta kun mentiin paikallemakuuseen niin siinä äijä oli sitä mieltä, että tää onkin näyttelyä eikä tottista ja jouduin pikkasen poikaa muistuttamaan. Sen verran oli väärässä vireessä kuitenkin, että jouduin antaa kaksoiskäskyt maahanmentäessä ja perusasentoon tulossa. Itse paikallamakuu sujui hienosti ja :-).'

Seuraaminen (kuva LiLi)

IMG_8300p%20%282%29-normal.jpg

Liikesuoritukset meni kutakuinkin ok, paitsi seisominen ja hyppy, jossa Kallelle tuli ns. "aivopierut". Seisomisessa pysähtyi ja jäi seisomaan mutta sitten kun käännyin lähti mun perään. Tästä nolla ja sitten toinen nolla tuli hypyssä, jossa kolmoiskäsky ja kaikkea muutakin sähläämistä. Tuomari kuitenkin tykkäsi Kallen asenteesta ja antoi meille yhteisvaikutelmasta täyden kympin, joka tietysti lämmitti mieltä. Kakkostulos tuli ja hieman jäi harmittamaan nollat, mutta näin tällä kertaa. Me sitten reenaillaan niitä kahta aivopierua Kallen kanssa ja katsotaan jos sitä ensi vuonna sitten otetaan uusiksi. Jos vaan paappara kunnossa pysyy niin mikä ettei :-)

Juokseminen ja poika on aikas innokas ( kuva LiLi)

IMG_8341p%20%282%29-normal.jpg

Vitsit kun on kivaa - nyt mopo vähän keulii :-) (kuva LiLi)

IMG_8346p%20%282%29-normal.jpg

Luoksetulo ( kuva K.Tilli)

IMG_9701-normal.jpg

Nyt sitten seuraavaksi odotammekin Hoffien mestiksiä, jonne on aikomus mennä turistiksi.Muuten sitten lenkkeillään ja käydään välillä tekemässä mielenterveysjälkeä tai tehdään muuta kivaa :-).