No niin, sitten se kauan odotettu lumi vihdoin ja viimein satoi myös tänne etelään.

Ihan mukavaahan tuo lumi on ja koiruudet tykkäävät siitä kun saavat temmeltää ja pyöriä lumihangessa. Lumi tuo myös valoa ja koiruudet pysyvät puhtaana. Monta hyvää asiaa siis, mutta siitä huolimatta olisin voinut olla ilman lunta koko tämän talven.

Tiitu kepin perään lähdössä!

Viime kahden vuoden ennätyslumisten talvien jälkeen meikäläisen muistoihin on aika hyvin jäänyt muutamia seikkoja, joidenka takia olisin voinut vaikka koko tämän talven elää ilman tätä valkoista kylmää asiaa. Se, että metsiin ei enään päässyt lenkille ja muutenkin liikkuminen oli hankalaa kun kaikki ns. polut ne olivat joko hyvin kapeita tai niitä ei ollut ollenkaan. Periaatteessa kaikki liikkuminen oli siis koiran kanssa tehtävä melkein remmissä. Täytyy tunnustaa, että kyllä ahdisti ja ahdistaa jos en pääse koiruuksien kanssa metsään ja koirat joutuvat viikkotolkulla roikkumaan remmin päässä !

Kanta-astuja (Tiitu on mahdottoman hyvä seisomaan takajaloilla ja sen kyllä huomaa)

Tänään lähdettiin lenxulle Maantiekylään ja samalla reissulla testailtiin uutta kameraa. Tosin mitään hyviä kuvia ei saatu aikaiseksi kun valoa ei ollut tarpeeksi ja lumi imi kaiken valon, mutta koiruuksilla oli ainakin tosi mukavaa

Kalle ja minä!

Kallen takatassut !