Niin se kesäloma taas vierähti pikaiseen

Loman loppu eli viimeinen lomaviikko vietettiin perinteiseen tapaan mökillä ollen. Ei tarvinnut siivota, eikä pestä pyykkiä ja koiratkin sai aamuisin päästä suoraan pihalle juoksentelemaan. Viikon aikana ei kaulapantoja eikä remmejä tarvittu ollenkaan. Kyllä olikin sitten turhauttavaa loman jälkeen kulkea remmilenkillä sitä pikku pätkääkin, kun niin tottui helppoon koiran pitämiseen.

Lomaporukkaa

 
Viikon aikana siis vain oltiin mökillä joko uitiin tai saunottiin tai sanoisinko, että jotkut saunoivat kun meikäläinen ei oikein saunomisesta tykkää. Muutamia kertoja otin Kallella hyppynoutoa ja esineruutua. Muutoin sitten löhöiltiin ja nautittiin kylmiä juominkeja auringossa. Kalle hoiti vahdin virkaa ja juoksi viikon aikana kilometrejä yrittäen pitää laumaa koossa. Kaikista ihaninta on Kallen mielestä jalkapallo. Tuulitukka lähtee ja lujaa alamökin greeneille kun kuulee, että pojat alkavat pelata futista. Kallella on pikkasen omat säännöt  ottaa ehkä liiankin kontaktia kun tavoittelee palloa pojilta.
 
Lapset terassilla
 
 
No käytiinhän me tutustumassa Heinolaan yksi päivä. Kierreltiin torilla ja käytiin satamassa. Jari, joka on Heinolasta kotoisin toimi meillä oppaana, joten saatiin faktatietoakin Heinolasta.
 
Heinolan turistit
 

Iso puu

Kivaa oli taasen Hartolassa. Kiitos kaikille ja eiköhän ensi vuonna oteta uusiksi ja mennään vaikka katsastamaan uusia maisemia kimpassa .

Heinolan Peter´s Bub