Lauantaina oltiin katsomassa hoffien mestiksiä. Tällä kertaa emme päässeet osallistumaan, sillä Tiitun noutoa en saannut korjattua. Pask...  homma, mutta mitään järkeä ei olisi ollut mennä kokeilemaan max 60 pisteen tottiksella. Nyt talvi sitten treenataan noutoa ja katsotaan päästäänkö joskus sitten sinne voittajaan. On tää tällästä välillä tää koiratouhu kun on kuitenkin elävästä olennosta kiinni niin kaikkea voi tapahtua. Nyt täytyy sitten kyllä kuvauttaa Tiitun etujalat ja katsoa löytyykö sieltä mahdollisesta jotakin (fysion mielestä saattaisi olla nivelrikkoa).

Itse koepäivä oli tosi hieno. Päivällä aurinko kipusi siniselle taivaalle ja välillä oli jopa hiukkasen liika kuumakin. Tottikset oli Kaukalahdessa ja maastot Vihtijärvellä. Mukavasti oli kiinnostunutta hoffikansaa katsomossa jännittämässä miten koirakot tottiksissa pärjäävät.

Yleisöä

Toimisto ja työntekijät

Hemmottelua - sisävessa

Hienosti pärjäsi moni koirakko ja kotiin viemiseksi monella oli koulari takataskussa. Mahtavaa ja hienoa kun kova työ kantaa hedelmää. Päivän mahtavamman tottiksen tarjosivat Helena ja Rudi. Ihanaa tottista, koira nautti tekemisestä ja teki ihanan hallitusti hommia ja todella osasi hommansa.  Toinen mahtava tottis oli Hennalla ja Ferrolla.

Hienosti meni treenikamuilla Heidilla ja Durollakin. Tottiksessa Duro varasti tasamaanoudossa ja tästä tuomari rokotti tosi paljon, menikö jopa ihan nollille koko liike. Kummassakin hypyssä Duro teki vain toisen suunnan ja siksi tottis jäi 71 pisteeseen.  Kuitenkin maasto pelitti hienosti, sillä JK2 ja Fin Mva titteli takataskussa koirakko sai lähteä kotiin pitkän päivän jälkeen. Hyvä Heidi ja Durtsi .

Duron tasamaanouto

Mahtavasti meni kaikilla Gipstern-koirakoilla, Aija/Gini Viestimestari ja VKI, Veeti-vetkula JK3 ykköstuloksella sekä Henna/Ferro JK2.  Lämpimät onnittelut vielä kaikille sekä Jaanalle kasvattien menestyksestä. Kyllä kannatti Oulusta saakka taas lähteä ajamaan kokeisiin .  Kiitoksia taasen myös kakkukahveista.. kävikö tässä niin, että ensi vuonna on taasen kakkukahvien vuoro??

Hieno päivä kaiken kaikkiaan ei voi moittia. Tunnelma oli rento ja porukka latoi tuloksia.

Tänään sitten oltiinkin Sonjan ja Robbanin kanssa treenikentälle innostuneita eilisestä. Jospa se Kallekin ensi vuonna pääsisi kokeisiin näyttämään osaamistaan !  Työmoraalia pojalla kyllä löytyy kunhan ohjaaja vaan oppii sen kanavoimaan oikein !