Kevään kokeisiin sitten loppujen lopuksi päästiin, hip hurraa..  monien soittamisien jälkeen.

Nurmijärven eli SPL Röykän ala-jaosto järjesti toukukuun loppupuolella kaksipväisen jälkikokeen.Lauantaiseen kokeeseen alokas-luokkaan pääsivät Heidi/Duro ja Erja/Elli. Tiitun sais ilmoitettua sunnuntain avoimen luokan jälki-kokeisiin, jonne sitten Pirjo ja Aida saivat peruutuspaikan.

Lauantaina olin jännittämässä kavereiden kokeita ja mukavasti Heidillä ja Erjalla menikin eli JK1:t ovat nyt tytöillä plakkarissa. Hyvä, hyvä !!

Sunnuntaina Tiitun kanssa tottis sujui aika kivasti pisteitä 85. Lisää hommia ja hiomista täytyy vielä tehdä, mutta kaiken kaikkiian aika kivaa tekemistä. Olin ottanut noutoa liian kaavamaisesti ja se oli alkanut näkymään kokeissa. Nyt kun noudolle oltiin saatu lisää potkua näkyi se kokeissakin ja niihin olin aikas tyytyväinen ;-))

1729931.jpg

Ilmaisuihin jäljellä olin tosi tyytyväinen, sillä ne Tiitu teki tosi hyvin sekä janalta tuli taasen täydet. Esineruutu, joka on Tiitun paras osuus ei sitten nyt onnistunut. Tuloksena jäljeltä 4 keppiä ja koska esineruudusta tuli vain yksi esine eivät pisteet riittäneet tulokseen. Hiukkasen otti päähän, mutta ei auta kuin treeniä lisää vain ja lisätä niitä häirötekijöitä treeneihin, jotta eivät sitten yllätä kokeissa ;-)).

1729939.jpg

Onnea vielä kerran Heidilla ja Durolle sekä Erjalle ja Ellille korkatuista koulareista sekä Pirjolle ja Aidalle JK3:sta!!