Heinäkuun puolessa välissä jo ollaan ja takana on Willahof´s leiri Hankasalmella sekä Karjaan näyttely.

Willahof´s leirille saimme Salme Mujusen meitä kouluttamaan ja koko lauantai päivä menikin tokon parissa. Hyviä vinkkejä saimme tokoon Tiitun kanssa vaikka en nyt niin toko immeinen olekaan, mutta ehkä siirrymme sitten tokoilemaan kun Tiitu siirtyy PK-puolelta eläkkeelle.  Jotenkin niin vaan tykkään ja koiratkin tykkäävät maastotreeneistä aina paljon enemmän kuin tottiksessa... jotenkin sitä vaan noi otukset syttyy tuolla metsässä ihan eri tavalla kuin tottiskentällä, ehkä se on sitten se koiran luontainen toiminta eli nenän käyttäminen,  joka koiraa sitten vie eteenpäin aktiivisemmin metsässä.

Otin Kallen kanssa lyhyet BH-treenit Hankasalmella ja sain samalla testata miten poika toimii aivan vieraassa ympäristössä vieraiden ihmisten kanssa. No problems at all! Yhtä innokkaana kuin tutullakin kentällä poika teki hommia eli ainakin tuo tunnetila on Kallella saatu koulutettua. Vielä kun saamme nuo jäävät liikkeet varmemmiksi niin sitten alkaa pakka olla BH-kokeeseen valmis.

Kiva oli nähdä taasen kaikkia Willahof´s koiruuksia ja mukava oli viettää viikonloppu yhdessä. Kiitoksia Raijalle taasen leirin järkkäämisestä!

Viime viikonloppuna oltiin Tiitukan kanssa Karjaan näyttelyssä, jossa saatiin tuomiseksi kotiin serti ja Fin Mva ruusuke....  tosin tässä kävi kehäsihteerillä kämmi, koska serti kuului nuo-luokan voittajanartulle ja meille sitten siirtyi vara-serti eli ei aihetta tuuletuksiin. Onneksi en sentään hihkunut ilosta kotiin asti vaan jo Karjaan rajalla aloimme huomaamaan, mitä oli tapahtunut.  Ehkä sitä sitten pitää aina ite olla tarkempi kun näköjään näitä virheitä kehässä aina vaan tapahtuu.

Muutaman kerran ollaan päästu treenailemaan. Tänään oltiin Tiitun ja Kallen kanssa treenailemassa Ojangossa. Mukana oli myös Sonja ja Robban.

Kallen kanssa olen siirtämässä jäävien liikkeiden palkan nannasta patukkaan. Liikkeestä istuminen onnistui hienosti, mutta sitten liikkeestä maahanmeno ei sitten onnistunutkaan. Lisää siis treeniä vielä jäävien kanssa. Muutoin homma pelitti pojalla hyvin.

Tiitulla on menossa paikallaanmakuun jälkeinen nostatustreeni ja tätä meinaan nyt ottaa vielä monta kertaa, jotta sitten kokeessa nostaa itsensä vaikka joutuisikin ekaksi paikalleenmakuulle.

Tasamaanoutoa otin isolla kapulalla, hyvin tekee jos otan ilman mitään nostatusta. Hyppynouto hieno.. tosin ekalla varasti, en palkannut ja toisella meni hienosti. Estenouto sama homma ekalla varasti, en palkannut ja toisella meni hienosti. Tiitu nousee kapuloista ja tykkää noudoista mikä on hyvä homma, koska ovat kuitenkin ne kalliimmat liikkeet sitten kokeissa.

Lisää vaan treeniä Tiitulle, jonka siis meinaan ilmoittaa hoffien mestiksiin voi-luokkaan sekä tietty Kallelle, jonka kanssa pitäisi päästä BH-kokeeseen.

Vielä ensi viikko ja sitten onkin jo Tervis ja samalla mulla alkaakin kolmen viikon kesäloma. Loman kahdella ekalla viikolla olisi tarkoitus treenata koiruuksia monta kertaa viikossa ja sitten kolmannella viikolla ollaankin mökillä ja sitten lomaillaan vaan ja uidaan koiruuksien kanssa. Ihanaa kun on vielä loma edessä Hymy