Viikonloppuna talvinen sää helli meitä ..  tai no lauantaina ehkä se aurinko enemmän, koska pakkasta oli pikkasen liikaa treenailuihin. Päätettiin kokeilla, miten meidän koiruukset vetää pulkkaa. Heidi oli hankkinut vehkeet muutama viikko sitten ja toiveena olikin, että lumi vielä säilyisi maassa sen verran, että päästäisiin kokeilemaan miten meidän hoffit suhtautuu vetämiseen.

Kallella otettiin ekaksi ja hienostihan se meni Cool..  hip heijaa..  poika veti pulkkaa kuin vanha tekijä. Otettiin muutama kierros ja sitten hoplaa  ..  ei muuta kuin juoksuun.

Kalle vetää pulkkaa hienosti

Sitten Tiitu kehiin...  pikkasen osasin odottaa, että voi olla, että pulkan vedosta ei ihan tykkää..  ja niinpä siinä kävikin, , että emäntä vetää ja Tiitu hölkkää vieressäNauru..  no käyhän se näinkin. Noh..  hoitakoon Kalle sitten vetohomman kun siihen on kuin luotu.

Tiitu ja Tarja vetää

Duro, Aldo ja Ropskukin oli kokeilemassa vetämisen ihanuutta, mutta ihan ei saatu hommaa Durolle ja Ropsulle myydyiksi, joten treenilöt vielä jatkukoon poikien osalta. Aldohan vetää pulkkaa hienosti ja on ollutkin monasti lasten vedoissa mukana. Aldo näyttikin sitten mallia muille.

Aldo ja pulkka