Kevään kunniaksi vaihdoin keltaisen pohja jee..  nyt alkaa jo tuntua, että kyllä se kevät sieltä tulee .

Mitäs sitä tässä ollaan oikein tehty sitten viime aikojen? 

Muutama viikko sitten oli Gipstern porukoiden kanssa tapaaminen kera Jaanan. Saatiin sitten kuitenkin pidettyä yllätyksenä Jaanalle tapaaminen !  Tosi mukavaa oli nähdä muita Gippeläisiä pitkästä aikaa. Treeniäkin saatiin aikaiseksi ja mikäs sen mukavampaa olikaan kuin nauttia kahvetta ja pullaa treenien jälkeen hyvässä seurassa !

Treenit ollaan aloitettu koiruuksien kanssa pikku hiljaa.  Pitkän ja lumisen talven jälkeen tekee kyllä tiukkaa saada koiruudet koekuntoon ensimmäisiin kokeisiin. Esineruutua ollaan päästy ottamaan  ja tänään sain tehtyä ensimmäiset janat Kallelle, joten eiköhän tästä kohta pääsee useammin tuonne metsään kun muutama oikein aurinkoinen päivä saadaan tänne etelään.

Tiitu ja Kalle sekä kaksi nuorta miestä!

Tiitun kanssa ollaan treenattu tököä ja mukavasti ollaan saatu treeniä aikaiseksi kun ollaan päästy sisätreeneihin ja hyvän kouluttajan ohjaukseen. Kiitos vaan Heidi & Carola.

Koirahommelit on tosi mukavia, mutta välillä pitää tehdä myös muutakin kait??  Michael Bublen konsertissa vai pitäisikö sanoa "bileissä" oltiin eilen ja tosi hyvä ilta olikin, jee ..  .