Niin se vuosi taas vierähti. Uutta vuotta vietettiin rauhalllisesti. Käytiin Sipoossa kylällä ja palattiin kotiin takaisin hiukan ennen klo 24.00. Koiruudet ei paukuista ole moksiskaan, joten sen suhteen ei ole ongelmia. Itse en tykkää raketeista yhtään ja ihmettelenkin miksi joku voi laittaa vaatimattomiin raketteihin rahaa eurotolkulla ja sitten niitä raketteja ammutaan kaljapulloista muutama metri ilmaan ja kivaa on Otsan rypistys.

Vuoden saldona treeniporukalla on kivasti koulareita plakkarissa. Juha ja Kokkeli, Erja ja Elli, Heidi ja Duro ja Tiitukin sai sitten vihdoin ja viimein sen JK2:n. Vuoden lopussa Annika ja Bugikin vielä saivat BH-vedettyä hienosti läpi, joten mukavassa tilanteessa on taasen kiva alkaa treenailla.

Tiitu metsässä



Tänään oltiin ottamassa esineruutua ja ihan mukavastihan se meni. Kallekin alkaa olla jyvällä ruudun ideasta..  intoa pojalla löytyy kaikkeen tekemiseen vaikka kuinka paljon, joskus ehkä hiukan liikaakin ja ajatteleminen jää pojalta hiukan vähemmälle. Hyvin tänään treenit Kallelta meni, joten voidaan taasen edetä ruudun treenaamisessa.

Tiitu-tytsä tykkää myös ruudusta.. joten koirilla taisi olla tänään aika kiva päivä. Käytiin sitten vielä metsässä pyörähtämässä lenkillä ja tutustuttiin uusiin paikkoihin.
Kiva päivä vaikka ilma ei nyt mikään hyvä olekaan ja kotoa lähtiessä täytyy laittaa mummopiikit jalkoihin.