Vitsit kun aika rientää. Kohta ollaan helmikuun puolessa välissä ja ei mene kun muutama viikko ja sitten ollaan jo maaliskuussa.  Mukavaa, että on ollut lunta..  tosin nyt saisi jo pikkuhiljaa loppua toi lumen tulo. Metsässä ei pääse liikkumaan ollenkaan kun lunta on niin paljon. Onneksi kuitenkin on noi muutamat metsäpläntit, joss muutkin koiraihmiset talloo polkuja niin on edes jotakin paikkoja missä käydä. Hulluksihan sitä tulisi sekä koiruudet että omistaja jos sitä pääsisi vain remmilenkkejä tehdä.

Perjantaina oltiin taasen hallilla treenailemassa. Tiitun kanssa otettiin sitten tokoa. Suunnitteilla on jos sitä vaikka pääsis heinäkuussa osallistumaan Terviksen tokoon Tikrun kanssa. Suurin työ taitaa meillä olla ne kaukokäskyt. Tiitu on niin innokas, että nousee ylös ja menee maahan aina pikkasen liikkuen ja vauhdilla. Innokas on ja jaksaa nousta ylös ja alas, ylös ja alas vaikka kuinka monta kertaa, mutta väärällä tekniikalla.  Varmaan olisi hyvä ottaa tähän hommaan nyt naksutin..  missäköhän ne kaikki mun kolme naksutinta on .

Kallen kanssa otettiin hyppyjä ja noutoja. Aloitettiin lämmittelemällä eli seurautin Kallea ensin muutamia minuutteja. Kiva kun hallilla on peili niin siitä näkee hyvin, missä kohdassa koira seuraa ja miten seuraa, mukavaa täytyy sanoa. Tasamaanoutoa, hyppyä sekä A-estettä otettiin Kallen kanssa. Pakko käyttää apuohjaajaa, että saadaan Kalle noutamaan kapula ilman saalistushyppyjä. Kalle meinaan hyppää ja vauhdilla kapulan päälle noutaessaan sitä ..  ai, ai..  siitä ei taida oikein tuomaritädit ja sedät oikein tykätä. 

Erja mukaan puikkoihin ja kapulaa pitämään toiseen päähän, jotta ei pääse ainakaan toistamaan jo opittua virhettä. Ihan ok meni Erjan auttaessa. Sitä ennen tasamaanoudossa yritin keksiä keinoa millä saisin Kallen noutamaan nätisti kapulan ilman tappohyppyjä.  Nostin kapulan matalalle agilitypöydälle, mutta turhaan..  Kalle nousi pöydälle ja hyppäsi nätisti pöydän päällä ja kapulan päälle. Hmm..  taitaa vaatia aika paljon hommia tää liike . Montakohan pistettä lähtee noudosta jos koira hyppää kapulan päälle??  Tämä liike vaatii vielä miettimistä ja eritoten treenaamista.

Lopuksi sitten Kallelle eteenmeno ja homma oli siinä. Kivat treenit ja nyt ei ollut pakkastakaan paljon yhtään.

Viikonloppuna käytiin Kallen kanssa vetämässä vaihteeksi taasen pulkkaa. Pete mukaan apuvoimiksi ja lätkäkassin kantajaksi. Laitettiin lätkäkassi pulkkaan jotta saataisiin siihen vähän painoa lisää. Juostiin pitkää suoraa Kivikossa edes takaisin ja treenattiin käännöksiä.  Kivasti Kille-Kalle pulkkaa veti, oikein hienosti ravasi omistajan huohottaessa vieressä. Siinä Kallen vieressä juostessa tuli mieleen kun veto ja ravi oli jo aika kovaa, että ihan tässä on tunne kuin olisi oikeaa tuulitukka ravuria ohjastamassa

Muuten sitten viikonloppuna ahkerasti lenkkeiltiin. Kävin lauantaina sekä sunnuntaina erikseen kummankin kanssa lenkit. Tiitu nauttii kun pääsee mamman kanssa kaksistaan lenkeille. Lenkeillä treenasin Tiitun kanssa toko-liikkeitä, luoksetuloa ja jääviä. Hyvää harjoitusta etenkin kävelyteillä missä saatiin myös häiriötä treeneihn mukaan. Tiitua ei ihmiset eikä muut koirat häiritse kun ollaan sen kanssa treenaamassa, mikä on kyllä upea asia ja helpottaa vallan kummasti treenaamista.  Siinähän se viikonloppu sitten menikin ja iltaisin sitten olinkin jo aika puhki telkkua töllöttäessa.