Niinpäs niin..  illat pimenee ain avaan nopeammin ja nopeammin. Puut alkavat pikkuhiljaa kellastua täällä etelässäkin ja vettä on tullut harva se päivä. Onneksi viikonloppuna oli mukavat ilmat pitkästä aikaa ja vielä tänäänkin ilma oli tosi hieno.

Niin hieno ja lämmin oli, että törmättiin tänään kyyhyn ..  kääk..  onneksi sitten kuitenkaan ei saanut Kallea kuonoon pistettya, mutta lähellä oli, hui, hui.... 

Oltiin muutama viikko sitten Kalle-Killerin kanssa hoffien mestiksissä Haminassa. Eka kertaa voi-luokassa ja ihan ei nyt nappiin kaikki mennyt,  sillä jäljeltä saatiin vain kolme keppiä. Yritystä meillä kyllä oli sekä ohjaajalla että koiralla, mutta kun ei niin ei. Peuran/hirven jäljet olivat aivan liian haasteelliset meidän Pikku-Kallelle ja niinpä löysimme itsemme elukoiden jäljiltä kahden kepin jälkeen kerta toisensa jälkeen. Puoli tuntia kun töitä tehtin sain Kallen nostamaan jäljen takalinjalta ja löydettiin sieltä sitten vielä se kolmas keppi. Tässä vaiheessa oltiin oltu jo about 50 min jäljellä, joten lopetettiin homma siihen vielä kun tiesin missä olin ja tie oli siinä ihan lähellä.

Noin puolen kilometrin päässä oli auto ja sinne päästyämme Sonja jo soitteli, että missä ihmeessä te oikein ootte.Ajettiin sitten Kallen kanssa esineruutupaikalla ja eipä siellä montaa onnistunutta voi-luokan jälkikoiraa ollut. Jotkut olivat janan jälkeen lähteneet harhoille, muutama löytänyt muutamia keppejä ja vain yksi koirakko oli nostanut 6 keppiä ja Annikan Veeti 5 keppiä. Taisi vielä olla sitten yksi koirakko joka oli nostanut 4 keppiä. Aika haasteelliset olivat jäljet kuten meille alussa kerrottiin ja en voi väittää kyllä, että helppoja olisivat olleet.

Kallen kanssa jätettiin homma sitten siihen ja siirryttiin turistiluokkaan katsomaan muiden suorituksia.

Kallen keppileikit

Päivän päätteeksi kun tulokset saatiin ja kisan voittajat oli palkittu lähdetiin Gipstern porukalla mökille viettämään mukavaa iltaa. Kiitokset vaan Team Spirit poppoolle ja eiköhän taas ensi vuonna oteta uusiksi.

Onnea vielä kaikille kisoissa pärjänneille ja etenkin tietty Gipstern koirakoille eli Aijalle/Ginille PK-mestaruudesta ja Pialla/Hexulle HK2:sta!

Kokeita ei Kallen kanssa tänä vuonna enään ole tiedossa ja nyt sitten keskitytään jälkitreeneihin uudella innolla ja uusilla kuvioilla. Periksi ei annetan vaan etiäpäin mennään sanoi mummu lumessa !