Taasen on jokavuotinen Tervakosken viikonloppu takana. Lauantaina olin turistina katsomassa tokoiluja ja sunnuntaina olin koirien kanssa näytelmissä.

Kivan näköistä tokoiluja oli lauantaina etenkin alokasluokan voittajakoirakolla jolla oli aivan upean näköinen seuraaminen. Virtaava narttu joka tykkäsi todella tekemisestä Cool

Erja ja Elli tokoilivat hienosti avoimessa luokassa tullen ensimmäisiksi. Ellin innokasta tekemistä on tosi mukava katsella. Onnea vielä kerran Erja ja Elli.  Kaksi ykköstä plakkarissa eli nyt vain yksi ja sitten siirto voi voi voittajaan.

Gipstern koirakot onnistuivat muutenkin hyvin Terviksen tokossa. Kotiin viemiseksi tuli taasen kasvattajaluokan voitto. Aija ja Gini kisasivat hienosti toiseksi voittajaluokassa sekä Lili ja Heri saivat tosi hyvän ykköstuloksen tullen kolmansiksi ja saaden vielä tulokastittelin. Gandyn ja Ellun menoa oli mukava katsella niin innokas tytteli Gandy on. Onnea kaikille Gipsternläisille hyvin menneestä päivästä.

Sunnuntaina sitten lähdettiin pikkasen liian myöhään matkaan kun olin laittanut kellon tunnin liian myöhään meitä herättämään. Onneksi Annika varasi meille paikkaa ja saatiin teltta pystytettyä aika nopeasti heti paikalle saavuttuamme. Kiitos Annika!!

Tiitu kehässä

1248804425_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itse näytelmässä ei mitään sanottavaa menestystä meikäläisen koirille tullut. Tiitu sai EH:n kahden värisistä merkeista sekä liian korkealla kannetusta hännästä. Ehkä myös tytsän turkilla oli osuutta asiaan, jota ei niin paljon ole kuin muilla käy-luokan nartuilla.

Kalle poseeraa

1248804380_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kalle sai Erin ja kiitos käynnistä. Tällä kertaa poika käyttäytyi kutakuinkin aika rauhallisesti kehässä. Mukavasti meitä edellä ja takana olevat urosten omistajat antoivat meille tilaa ja sainkin pojan käyttäytymään rauhallisesti kun kukaan uros ei ollut ihan iholla.  Kalle otti tuomarin kopeloinnin tosi rennosti ja käyttäytyi muutenkin ehkä hiukan rauhallisemmun kuin edellisinä vuosina. Ehkä se ikä alkaa Kallessakin näkyä.

Kuvia en kyllä saanut otettua yhtään. Yksi video (videolinkki) saatiin otettua Kallesta kehässä ja siinäkin unohtui alussa linssi päälle eli alussa näkyy vain mustaa ennenkuin kuvaaja huomaa mistä on oikein kysymys, hih, hih... 

Muutaman kuvan sain Katjalta näyttelystä eli kiitos Katja oikein kovasti oheisista kuvista.

Kalle tuomarin kopeloinnissa

1248804347_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onnea vielä kerran Minnalle ja Edille ekasta sertistä ja Jaanalle Beltsun blondiryhmän voitosta. Ensi vuonna sitten taas uusiksi!

Nyt kirsut kohti syyskuun hoffien mestiksiä eli ei muuta kuin treenaamaan!