Kesän aikana ollaan Tiitun kanssa käyty muutama näytelmäkin. Tänään oltiin Tuomarinkartanon KV-näyttelyissä ja muutama  viikko sitten oltiin Tuusulassa. Yhteinen tekijä kaikissa tämän kesän koiratapahtumissa on ollut hillitön helle. Tänään aamulla ilma vaikutti lupaavalta, mutta tulihan se helle sieltä sitten kuitenkin.

Tiitu auringossa

 

Tuusulassa muutama viikko sitten Tiitu oli VET PN2 ja sai olikos se kuudes vai seitsemännen vara-sertin. Tuomarina Tuusulassa oli Lenni Finne. En  kyllä muista olenko koskaan ollut niin hirveän kuumassa helteessä kun Tuusulassa oltiin. Onneksi olin kuitenkin varautunut helteeseen isolla hoffi yhdistyksen sateenvarjolla, jonka alla aika hyvin mahduttiin kaikki kolme eli Tiitu, minä ja Tuire.  Tiitu kiittää Tuirea seurasta ja ei muuta kuin mukaan vaan seuraavan kerran!

Tuusulan arvostelu:

  • Oikeat mittasuhteet, sopiva luusto, oikeanlinjainen pää, joka on hieman kapea nartun pää. Miellyttävä ilme. Riittävä kaula, hyvä eturinta ja rintakehä. Tasapainoiset riittävät kulmaukset, oikea askelpituus, melko löysä edestä.

Tänään Tuomarinkartanossa tuomarina oli Soile Bister ja kotiin tuomiseksi saimme harmaan nauhan eli hylkytuomion . Hylky tuli Tiitun hännän päässä olevasta niksistä. Hännän päästä on tullut aikaisemminkin vain huomautus arvosteluun, mutta tänään siis nyt näin. Muuten saimme ihan ok arvostelun ja Bister suositteli hännän kuvaamista, että ei tarvitsisi tulevaisuudessa hylkyä ottaa vastaan hännän pään takia.

Arvostelu ohessa:

  • Hyvin kaunis ja tasapainoinen feminiininen narttu, jolla erinomainen ylälinja. Hyvä luusto. Riittävän kaunis pää. Erinomaiset raajat. Eturinta voisi olla täyttyneempi ja rintakehä pidempi. Kaunis karva ja hyvät värimerkit. Hyvä asentoinen häntä, jonka päässä nikamaniksi, josta ei ole eläinlääkärin todistusta. Kauniit sivuliikkeet. Voisi olla edestä yhdensuuntaisempi.

Tänään Niinan Basti oli ROP ja sai cacibin ja näin ollen Bastista tulee myös inttivalio. Hurjan paljon onnea Niinalla ja Bastille uudesta tittelistä !

Nyt sitten kirsut kohti Tervakosken tokoa ja näyttelyä !