Käväistiin Tampere visiitillä Minnan, Edin ja Rudolfin luona.  Samalla tietysti otettiin pikkasen tottista sekä käväistiin tekemässä Tampereen metsään jäljetkin.

Lähdettiin Kalle-Killen kanssa jo heti aamusta ajelemaan kohti Tamperetta. Ennen puolta päivää navin avustuksella saavuttiin jo perille. Ensin tietysti piti tervehtiä Ed ja Rudolf ja sitten mentiinkin kiertämään ja katsastamaan miltä uusi talo näyttää.

Puolen päivän aikaan oltiinkin jo sitten ottamassa tottista lähikentällä. Otin Kallelle lyhyet motskari treenit ja Edin kanssa otettiin jääviä liikkeitä sekä paikallaanmakuuta. Tottiksen jälkeen lähdetiin sitten metsään tallomaan pojille jäljet. Nyt sitten saatiin otettua puhtaaseen maastoon sitä kaarta.  Hyvät treenit olikin ..  mikäs sitä on puhtailla maastoilla treenata  ! ...  aivan toista kun täällä meidän metsissä missä sienestäjiä löytyy joka nyppylän takaa. Jopa meidän pissa/kakka metsikössä joka on pikkuruinen pläntti 100x100 metriä oli yksi päivä kolme sienestäjää kökkimässä...  arghh..  mulla meinasi palaa hihat kun huomasin "kökkijät" kun olin palaamassa Tiitun kanssa kotiin ko. metsäpläntin kautta..  argh..  tässä kohtaa metsässä ei ole kuin kakkasieniä... (= koirien pissa/kakkapaikka) ei voi muuta sanoa kuin, että onpas epätoivoisia sienestäjiä tänä syksynä liikkeellä .

Mukava Tampere keikka kaiken kaikkiaan. Kiitokset Minnalla kestityksestä ja treeniseurasta. Tullaan mielellämme uudestaan teidän puhtoisiin metsiin treenailemaan!