Oltiin eilen ottamassa pikaisesti treenit -9 asteen pakkasessa Ojangossa. Hui..  että olikin kylmä, etenkin kun Ojanko on aukea paikka,  niin sinne pääsee tuuli kivasti puhaltamaan.

Treenattiin eilen pienellä porukalla meikäläisen lisäksi mukana Sonja ja Ropsu sekä Harri ja Doris. Otettiin poikien (Kallen ja Ropsun) kanssa ns. kimppatreenit ja katsottiin kuinka ottavat toisistansa häiriötä. Kalle muutaman kerran vilkaisi Ropsua ja Sonjaa kun oltiin perusasennossa, mutta muuten oli tosi hyvässä kontaktissa. Otettiin Harrille ilmoittautuminen ja sekin meni hienosti. Yhden kerran taisi Harria vilkaista sitten tönöttö äippää kyllä sikahienosti, jee hyvä, hyvä...  Nyt lisää näitä uroshäiriötreenejä tavoitteena yhtä hyvä kontakti kuin oltaisiin kaksistaan kentällä. Eipä Ropsukaan ottanut pahemmin meistä häippää ja sovittiinkin Sonjan kanssa, että otetaan kevään aikana useasti näitä kimppatreenejä, jotta meidän pikku äijät tottuvat siihen, että aina toinen koira on kentällä.

Kalle seuraa

Nähtiin ekaa kertaa Harrin Doris. Doris oli kivantuntuinen 6kk  Nauru flikka. Tekemisen intoa löytyy tytöstä tosi paljon. Mukava tempperamenttinen tytsä, joka tykkää nannasta sekä patukkaleikeistä. Doris on muuten beauceron ei siis hoffi..  no mutt on merkkivärinen kuiteskii, hih,hih..