Niin se jokavuotinen Tervakoskin tuli ja meni. Lauantaina kerkesin just ja just katsomaan lopputokojen suorituksia kun lähtö kotoa hieman viivstyi ja teltta piti saada pystyyn ennen tokojen katselemista.

Gipstern koirakoille pelitti vallan mainiosti tokoilut ja joukkue ottikin jo monettako kertaa kasvattajaluokan I-sijan. Onnea vielä vaan Aija/Gini, Annika/Veeti ja Lili/Heri ja kasvattaja Jaana. Tokoilujen jälkeen lähdettiin iltaa viettämään juhlaillalliselle ja sieltä sitten takaisin omille teltoille.  Myöhemmin illalla käytiin vierailemassa naapuritelttakylässä ja vietettiinkin siellä aikaa puoli kolmeen. Kiitos vaan mainiosta seurasta kaikille sekä myös vakoilija-ässille  !

Sunnuntain näyttelyssä Kallen meriitit olivat eri ja kunnia juosta avoimen urosten kilpailuluokassa. Muuten poika loikoili sitten aika rauhallisesti teltalla. Kuuma oli ja vähän väliä oli pakko käydä tarkastamassa, että pojalla on kaikki hyvin teltalla.

Käyttöluokan uroksissa Heidi ja Duro viilettivät ykköspallille. Vallan hienoa Duro-Turolta, onnea vaan Heidille ja Durolle vielä kerran.

Rankka viikonloppu taasen takana, mutta niin mukava! Ensi vuonna sitten uusiksi taasen. Tiitu onkin sitten jo veteraaniluokassa ensi vuonna ja toivottavasti tämä oli viimeinen kerta Kallen kohdalla juosta avoimessa urkkien luokassa!

Muutama päivä tässä pitäisi jaksaa töitä tehdä ja sitten lähdetään viikoksi mökkeilemään ja uimaan. Sitten on lomat ns. lusittu ja alkaa arki , yök...  .  Toivottavasti ilmat jonkin verran viilenevät elokuun ekan viikon jälkeen, jotta pääsisi koiruuksien kanssa treenailemaan!

Mukavaa loppukesää!