Ihanan rento ja mukava viikonloppu takana

Lauantaina heräsin aikaisin esineruututreeneihin ja kyllä kannatti. Ilma oli aivan loistava ja Kallekin toimi ruudussa aikas hyvin. Otetaan jonkin aikaa liuskoja, jotta saadaa poika uppoamaan perälle saakka.  Otin Kallella kolme esinettä. Kaksi tuotiin yhdellä käskyllä ja viimeistä joudun kerran huutamaan takaisin ja toisella upposi ja toi sitten kolmannenkin. Kalle tekee työtä kohtalaisella vauhdilla. Lisääkin vauhtia voisi olla, mutta ei välttämättä. Pojan tempperamentti kun on pikkasen diesel niin siihen nähden vauhti on kyllä ihan hyvä. Olen mitä ilmeisemmin tottunut Tiitun vauhdikkaaseen ruututyöskentelyyn ja siksi Kallen vauhti voi tuntua hitaalta. Kallen nenä on kyllä hyvin auki ruudussa, joten sen puolen homma on kunnossa ja hyvä näin. Treeneissä mukana oli pitkästä aikaa Annika ja Bugi. Hyvin meni Bugilla ruudut. Lisää vaan treeniä niin homma alkaa olemaan hanskassa kokeisiin .

Heidi oli mukana tekemässä jäljen Sennille ja voi huoh näitä etelän maastoja..  arvata saattoi, että niitä sienestäjiä on liikkeellä ja siellähän niitä taasen vilisi ja juuri Sennin jäljellä. Turhauttavaa . Samat sienestäjät pörräsivät siinä esineruudun vasemmalla laidallakin..  arghh....Kallen kanssa kun menin ruutuun niin poika sai hajun sienestäjästä, joka oli siina muutaman metrin päässä pusikoiden takana vasemmalla. Onneksi sitten keskittyi ruutuhommeleihin ja jätti sienestäjän omaan arvoonsa.

Tänään ja perjantaina olin Kallen kanssa ottamassa Ojangossa noutotreenejä. Kapulan pitämistä ja vauhtinoutoa sekä jääviä. Muutin jäävien palkkaamisen kokonaan patukkaan. Istumista olenkin palkannut patukalla ja muita nannalla, Nyt muutan palkan jotta saadaan hommaan lisää keskittymistä sekä myös nopeutta. Hyvin näytti patukka pelaavan liikkeestä seisomisessa.. maahanmenon kanssa pitää olla tarkkana, jotta menee kokonaan maahan. Tunnetila muuttui kyllä totaalisesti palkan vaihdon myötä .

Perjantaina satoi muuten lunta kun ajoin Ojankoon. Ihan yksin sain kentällä treenata .. ei näkynyt ristin sieluakaan. Tiitun kanssa otettiin tokon luoksetuloa. Tyttö on tosi välkky ja nopea oppimaan..  pitää olla tosi tarkkana tyttelin kanssa, ettei vaan opi ennakoimaan asioita.Tänään sunnuntaina Tiitu toimi taasen terapiakoirana anopille, joka halvaantui vuosi sitten. On se vaan kumma miten koirat saa positiivisia tunteita aikaan meissä ihmisissä ja selvästi anoppi nauttii kun koirat käyvät kylässä.

Näin se tämäkin viikonloppu hurahti nopeasti ja huomenna on taas työpäivä.