Kolmen vuoden tauon jälkeen päästiin Tiitun kanssa tokokehiin. Vaatimattomasti aloitettiin Tokon joukkue SM:stä tokoilut

 

Koetottumattomuutta oli sekä ohjaajalla että koiralla, muutoin meni aika mukavasti. Olisi tietysti voinut hiemän vähemmän hellettä olla, mutta minkäs teet. Tiitulla helle näkyi esim. kapulan luovutuksessa, jossa seisoi sekä osassa perusasentoja seisoi myös. Erittäin tyytyväinen olin Tiitun paikallamakuuseen, jota tosiaan ei olla päästy treenailemaan ryhmässä saatikka sitten otettu siihen häiriöitä.  Kokeissa Tiitun vieressä oleva bordercollie päätti nousta makuulta ja mennä Tiitua haastamaan. Onneksi tuomari oli tosi fiksu ja ajan tasalla oleva ja sai bc:n pois Tiitun luota lähestymällä hieman koiria ja rykäisemällä.  Tiitu on aika lunkki muiden koirien kanssa ja ilman äippää ei kyllä tee mitään tyhmyyksiä. Tosin en sitten tiedä jos homma olisi mennyt pidemmälle, mitä siinä olisi sitten tapahtunut. Tuskinpa Tiitu vanhempana olisi antanut kenenkään tulla päälle.

10 saatiin paikallamakuusta ja kun kuulin liikkeen jälkeen mitä oli tapahtunut olin tosiaan aika helpottunut. Kaikista liikkeistä saatiin kerättyä pisteitä eli mikään ei mennyt  nollille. Lopputulos taisi olla jotakin 143 tai sinne päin.

Päivä oli tosiaan sikakuuma ja teltalle ei voinut jäädä kokeen jälkeen missään nimessä, sillä sinne ei päässyt tuulen vire ja tuntui, että happi olisi loppunut jos sinne olisi jäänyt. Lähdettiin sitten porukan kanssa koiria uittamaan, joka oli tosi viisas päätös. Tiitu nautti ja selvästi olo parantui uimisen jälkeen. Kiitos vielä Epulle kahvista ja Marcolle jätskistä sekä tietty Ninalle joukkuejohtajalle päivästä.

Tervakoskelle sitten revanssia kokeilemaan