Niin se uusi vuosi taasen vierähti käyntiin ja vuosi 2012 on taakse jäänyttä. Mitä sitä tulikaan viime vuonna tehtyä?.

Viime vuodesta meni puolisen vuotta ainakin Kalle-Killerin syvän olkalihaksen parantamiseen. Parantuminen kesti tosi kauan ja koska ei päästy treenailemaan ei ollut mitään järkeä mennä keväällä kokeisiinkaan.  Syksynkin kokeet meni pyllylleen kun päästiin oikeasti starttaamaan treenailut vasta Laitilan leirillä.
Päätin kuitenkin osallistua hoffien mestikissin vaikka ei ihan kaikkia palikoita saatu kasaan etenkään tottiksessa. Tottiksen pisteet eivät sitten riittäneet tulokseen, mutta mentiin kuitenkin maaston, jotta saatiin kokemusta voi-luokan jäljeltä.
 
Tänä vuonna olisi tarkoitus vielä tietysti jatkaa siihen mihin viime vuonna jäätiin elikkä jos pojan kroppa vain kestää ja saadaan hypyt treenattua kuntoon niin tarkoitus olisi vielä jatkaa metsäjäljellä. Pojalla on niin paljon virtaa, enemmän kuin pienessä kylässä, joten ihan ei voida tekemättömänäkään olla. Katsotaan sitten keväällä miten homman käy kun päästään treenailemaan hyppyjä.
Näyttelyissä käytiin Kallen kanssa vain Terviksellä korkkaamassa käy-luokka. Eri saatiin ja viidentenä juostiin vielä kilpailuluokassa, mutta sitten tiputtiin pois. Näyttelyihin jos mennään Kalle-Killerin kanssa niin ainoastaan Tervikselle. 
 
Tiitun kanssa treenailtiin hissukseen tokoa talvella sisähallilla ja sitten Jessican treeneissä. Sitten kevätkesällä aloitettiin hieman jo Terviksen toko mielessä treenailee kamujen kanssa. Hienosti sitten mummeli tekikin tokokiemuroita Terviksellä ja voitti avo-luokan  ja meidän joukkue tuli myös ensimmäiseksi joukkuekilpailussa. Tiitun kanssa hissukseen treenaillaan nyt voi-luokan liikkeitä ja katsotaan mikä sitten on päivän osaamistaso kun kesällä pitäisi kokeisiin mennä. Ainakin Tervikselle olisi tarkoitus mennä kun se on kuitenkin se kesän must tilaisuus. Näyttelyihin mennään jos tytteli on hyvässä kunnossa ja jaksetaan mennä. Tervikselle toki mennään kiertämään kehää myös Tiitun kanssa.

Pyllytys!
 
Lunta ja talvea onkin riittänyt kunnon pakkasiin asti. Aika normimeininkiä on ollut, hieman ollaan tottista otettu koiruuksien kanssa, mutta aika vähäistä se on vielä ollut. Ollaan lenkkeilty ja tehty polkuja lumikengillä metsään.
 
Aurinko paistoi tänään ihanasti, mutta sitten kun ehdin lenkille ei se enää paistanutkaan, höh....

Ohessa muutamia otoksia koiruuksista.

Sitten vähän leikittää!



Nuuskuttelua!



Luminokkaeläimet!