Wappu vietettiin ihan kotosalla ilman sen kummallisempia suunnitelmia. Perjantaina olin vapaalla ja silloin käytiin ottamassa tottistreenilöt sekä esineruutua Sonjan ja Robbanin kanssa.

Kalle "pihavahti"

 

Esineruutu kuten jälkikin on ollut puolen vuoden taolla pitkän talven takia. Jälki tuossa korkattiinkin viikko sitten ja se meni Kallen osaamistason mukaisesti. Kaikki kepit tuli hienosti, mutta janalla oli taas niitä Kallen omia sydeemejä havaittavissa eli ensi kerralla keskitytään janoihin kun muuten tuo jälki näyttää kivasti kulkevan.

Esineruudussa tahkotaan niitä kahta esinettä ja nostatetaan pojan motivaatiota ruutuun. Tekee kyllä töitä ruudussa, mutta välillä saisi olla aktiivisemman olosta se etsiminen ruudussa. Välillä kun näyttää siltä, että poika tekee toisella tassulla hommia. Tosin Kalle kyllä aina tekee hommia eikä jätä etsimistä kesken eli voi olla, että olen niin tottunut Tiitun kiihkeään tekemiseen ruudussa ja odotan Kallelta samanlaista ilmiasua kun Tiitulla ja näinhän se ei mene sillä jokainen tekee töitä oman tempperamenttinsa mukaisesti.

Tänään ruudussa Kalle olikin sitten tosi motivoitunut ja etsi innokkaasti esinettä. Aikamoinen tuuli teki hieman haastavaksi esineen löytämisen sillä tuuli vei ja pyörräytti esineen hajua aika pitkällekin. Ekalla pistolla sai hajun esineestä, mutta lähti sitten kovan tuulen takia liikaa vasemmalle hakemaan esinettä. Toisella pistolla sama juttu, mutta sitten kuitenkin palasi takaisin oikeaan yläkulmaan ja toi sieltä esineen. Kolmannelle pistolla toi sitten toisen esineen aika suoralla pistolla. Treeni oli kaiken kaikkiaan tosi hyvä sillä saatiin ruututreeneihin mukaan Henna ja Ferro. Henna ja Ferro oli tallaamassa ruutua ja Ferron jättämät pissat ruudussa haittasi Kallen tekemistä. Kerran pääsin haistelemistä/merkkaamista korjaamaan kun varmasti tiesin, että kyseessä oli Ferron pissapaikka. 

Tiitu oli mukana hommeleissa myös. Tiitulla otin sitten viimeisenä ruudun ja tosi hienosti tyttö esineet ruudusta haki. Kaksi lähetystä ja kaksi esinettä suorilla pistoilla. Meniköhän aikaa siinä about 1- 1,5 minuuttia kun esineet oli haettu.

Hyvät treenit kaiken kaikkiaan kaikilla pojilla ja Tiitulla.  Kaikilla onnistui treenit hyvin, joten tästä onkin sitten hyvä jatkaa seuraavaan kertaan.