Viime viikolla on tullut treenattua Kallen kanssa tottista ja jälkeä. Pariin otteeseen ollaan törmäilty hirvikärpäsiin  eli syksy on siis tullut. Viime jälkitreeneissä päästiin sitten treenailemaan myös elukan jälkeä. Mitä todennäköisemmin peura oli juossut jäljen yli muutaman kerran ja kyllä Kalle niitä lähti tsekkaamaan eli saapas nähdä miten sitten kokeissa käy jos hirven tai peuran jälki tulee vastaan. 

Vielä viikko treenailuja ja sitten poika saakin jäädä tylsistyttämään itseään mestiksiä varten. Toivottavasti saadaan hoffien mestiksissä nauttia kuulakkaasta ja kirpeästä syyssäästä ilman sen suurempiä sateita.

Karvaiset kaverit auttaa tietsikka hommissa

Tiitun kanssa oltiin Let´s Go näytelmissä sunnuntaina. Hoffeja oli hiukan yli kolmekymmentä ilmoitettu ja Tiitun kanssa oltiin totuttuun tapaan ihan viimeisenä kehässä. Jonkin verran odottelua tuli ennen kehään pääsyä, mutta onneksi aurinko paistoi ja ilma oli aivan valtavan hieno. Tytteli näytelmöi tällä kertaa hienosti itsensä VET ERI 1 SA PN 4: ja sitten vielä kaupan päälle Tiitu oli VET ROP.