Hip hei..  olipas kivaa tänään. Vettä satoi taivaan täydeltä koko PK-tapahtuman näyttelyn ajan. Koirat ja omistajat saivat tosiaan tuntea miltä mukava kylmä ja kolea tuuli vesisateen kanssa tuntuu, huoh...

Olin ilmoittanut Tiitun perinteisesti PK-tapahtuman näyttelyyn, mutta tällä kertaa jouduttiin Tiitun kohdalla jättämään näyttely väliin. Aamulla tytsän selkä oli niin jumissa ja kipeä, että pelästyin kyllä aika kauheasti. Tiitu pääsi vaivoin istumaan ja kun pääsi istumaan niin meinannut päästä ylös. Vein Tiitun pissalle ja kulkeminen oli tytölle kivuliasta. Hui kauheeta.. onneksi mulla oli kotona Rimadylia ja annoinkin sitä heti tytsälle. Näyttely unohdettiin samantien Tiitun kohdalta..  toivoin vain, että ei mitään kauhean vakavaa selässä olisi. Sillä selän kiputilalta kaikki oireet vaikuttivat.

Jätin Tiitun isännän hoiviin ja lähdin ajamaan Tuomarinkylään. Aluksi näytti siltä, että säästyttaisiin vesisateelta, mutta taisi olla aivan liian optimistinen toive sillä noin 9.10 sitä alkoi sitten satamaan ja satoikin sitten koko kevään edestä.... kääk...  no tässä vaiheessa ei harmittanut yhtään vaikka Tiitu jäikin kotiin.

Minna oli ilmoittanut Edien näyttelyyn ja nähtiinkin sitten heidät heti kehän reunalla. Edie on iloinen mukava iso poika, jolla on tosi positiviinen asenne elämään.

Ohessa Edie poseeraa

1241897726_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten Robban juoksee

1241898459_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuomarilla oli aika selkeä linja siihen asti kun itse kehää seurasin... hevillä ei eriä herunnut.

Yksi uros sai erin eli Ritviksen Sulo, joka oli ilmoitettu vet-luokkaan. Nartuista ei ole pahemmin tietoa, koska tässä vaiheessa vesisade riitti jo meikäläiselle ja lähdettiinkin sitten kahville.

Kun tulin kotiin oli Tiitu jo huomattavasti parempi, huoh..  nyt jo juoksi häntä tötteröllä kun käytin sen pissalla. Anyway...  lääkärikeikka tiedossa!