Näin se aika taas rientää ja tässä ei ole enään kuin kuukausi jouluun. Vielä ei ole tänne etelään lunta satanut ja aikas märkää on ollut koko syksy. Kämppä sitten on sen näköinenkin ja etenkin auto kun kuraisia koiria liikuttelee argh..  Tosin ihan mukavaa on ollut, kun syksy on pääsyt etenemään näin pitkälle ilman lunta. On päässyt metsään lenkille ja pelloille treenaamaan jälkeä, joten ei ihan hassu juttu ollenkaan. 

Viime vuotinen kuva karvaisista lapsista ja ensi lumesta!



Muistaakseni kun olin nuorempi niin syksyisin saatiin nauttia kirpakoista syyssäistä, joita nyt ei kyllä ole ollut moniin vuosiin. Tuntuu, että vettä on tullut vuosi vuodelta aina vaan enemmän eikä enään niitä syksyn ruska ajan kirpakoita ilmoja ole ollut vuosiin. En edes muista milloin olisi meidän lenkkipolut ja tiet olleet kuivia kun niin märkää on taas ollut. Pikkuhiljaa alkaa nyt väsymään tähän märkään ja pimeyteen eli pieni lumi on kyllä tervetullut ensi viikolla heh.. smiley!

Sitten tässä pääseekin suksimaan kun saadaan tuota lunta. Sisähalli on kuitenkin varattu viime vuoden tapaan, joten kyllä sitä pääsee reenailee myös lumen tulon jälkeenkin jonkin verran.

Perjantaina olin pikkujouluissa ja tuli tanssittua niin, että varpaat sai jo hieman kyytiä korkeissa koroissa. Mukavaa oli vaihteeksi käydä tuulettumassa. Eilinen päivä menikin sitten kotihommeleissa ja koiruuksien kanssa lenkkeilen ja leväten. Tänään sitten lähdettiin Killerin kanssa lenkille. Laitoin trakkerin päälle, mutta unohdin sitten sulkea sen, höh... sama pää kesät talvet. Trakkerista on kiva katella miten reitti meni ja kuinka pitkää matkaa saatiin tehtyä. Tänään lenkillä oikeasti myös juostiin ja kokeiltiin miten emännän kunto kestää, huoh, huoh..  kyllä olikin aikamoista taivaltamista, mutta hammasta purren sitä sai muutamia kilometrejä vedettyä juosten, välillä sitten kyllä piti kävellä. Ihan ei ole meikäläisen hommaa toi juokseminen, mutta jos sitä saisi kuntoa sen verran alle, että hiihtäminen sitten onnistuisi paremmin.

PS: Kuvagalleria häipyi blogista kun tuli maksulliseksi. Avasin ilmaisen gallerian ja täytyy se jossain vaiheessa tänne päivittää kun saan kuvia taasen koiruuksista otettua.