Wappu vierähti systerin synttäreitä viettäessä. Käytiin kokeilemassa curlingia Oulunkylässä ja sitten loppuilta vietettiin biljardisalissa katsomassa miten Kaisaa ja muita pelejä pelataan. Nautimme punaisia Wappu juomia ja lauloimme karaokea ja takookea .

Kivaa oli ja kiitokset kaikille mukana olleille!

Lauantaina hieman voipuneena raahauduin kuitenkin metsään tekemään Kallelle jälkeä. Heidi teki Kallelle jäljen kuudella kepillä. Hienosti poika taasen ilmaisi kaikki kepit ja jäljestäminen meni mukavasti.  Treenisuunnitelmissa vielä lisää kulmaharjoituksia ja kalliojälkiä. Hyvin poika jäljestää ja alo-luokan taso ollaan jo saavutettu, joten silleen ollaan tämän suhteen aika koevalmiita  .

Sunnuntaipäivä menikin sitten kokonaan ja maanantai-ilta Oulunkylässä luonnetestihommeleissa. Pikkasen nyt väsyttää, mutta kivaahan se on testejä katella ja olisin anyway niitä ollut katsomassa eli samalla voi sitten noita ratahommia hoidella kun muutenkin olin sinne menossa.

Auto on huollossa ja pikkasen ottaa päähän kun en pääse nyt koiruuksia viemään pitemmälle ja isompiin metsiin. Kolme päivää ollaan nyt menty meidän lähi pikku metsässä ja nyt alkaa jo pikkasen tympimään arghh.....

Toivottavasti saan auton huollosta viim. huomenna niin loppuisi tää autoton oleminen

Hmm..  huomaa kirjoituksesta, että kirjoittaja on pikkasen väsynnyt!