Niin se vuodenvaihde ja Uuden Vuoden Aaton rakettiräiskeet on taasen takana. Uusi vuosi otettiin vastaan hyvin rauhallisesti. En mennyt edes raketteja ulos katsomaan kun vuosi vaihtui. Sen verran olin väsynyt ja koska raketit ei kiinnosta tippakaan istuin teeveetä toljottomassa vuoden vaihtuessa.

Tiitu ja Kalle eivät raketeista paljon piittaa vaan nuokkuivat omistajan kanssa olohuoneessa kun vuosi vaihtui. Pete sentään lähti ulos naapureiden kanssa ottamaan uutta vuotta vastaan. No hyvä, että joku meidän perheestä oli sen verran aktiivinen

Niin kovia pakkasia on ollut viikon veran että lenkkeilykin on ollut välillä pikkasen hankalaa. Siihen päälle vielä lumikökkäreet anturoissa niin avot... ihan ei oo kauheesti mieli tehnyt ulos.

Onneksi tänään pakkanen hellitti ja päästiin kokeilemaan Kallen kanssa vetohommeleita. Kallehan viime talvena sai pulkan peräänsä ekan kerran ja homma pelitti hienosti. Lainasin Duron vehkeitä , kiitos vaan Durtsi  ja oltiin sitten illalla kokeilemassa miltä vetäminen Kallen mielestä tuntuu. Hyvin homma luisti, ainoa mitä pitää tehdä on saada vehkeet vielä teknisesti kuntoon niin sitten voidaakin ruveta vetämään viikottain. Aikamoista kyytiä poika kyllä menisi jos vain omistaja pystyisi tuolla lumisessa maastossa rinnalla juoksemaan. Jotenkin toi vetäminen on vaan Kallen mielestä hauskaa ja kukaan ei saa mennä pojan ohi. Katteli Tuirea joka oli mukana hommeleissa sen näköisenä että ethän vaan meinaa mun ohi mennä, hih, hih...

Muutoin ollaankin sitten vaan lenkkeilty koiruuksien kanssa joko Husössä tai omassa Hallainvuoren kalliometsässä. Kovassa pakkasessa on kyllä puolensa, ketään muita liikkujia ei sitten pahemmin ainakaan meitin metsässä liikkunut. Eilen ja tänään sain tehtyä kummankin koiran kanssa erikseen lenkit ja ketään ei näkynyt missään.

Kalle ja Tiitu

 

Lenkkeilyjen lomassa ollaan sitten hypätty mäkeä, pujoteltu ja jopa lennetty . Joulupukki toi meidän perheelle Nintendo Wiin ja sen kanssa aika vierähtää aika kivasti. Vitsit että onkin muuten aika vekkuli peli.

Huomenna sitten alkaa taas arki..  tosin kivasti keskiviikko on vapaapäivä.