Perjantaina oltiin sisähallissa ensimmäistä kertaa treenailemassa hyppyjä. Tosi kiva kun nyt pääsee talvellakin treenailee hyppyjä ja noutoja. Tosin hallin hiekka pöllys kyllä tottumattoman nenään ja suuhun, mutta äkkiä siihen tottui sekö immeiset että koirat. Mukana treeneissä oli Carita, Eve ja minä Hennan ollessa kuumeessa. Päästiinkin  jo klo kahdeksan sisään joten saatiin aika rauhassa ottaa hyppyjä koiruuksille.

Kalle ja lelu

Kalle oli ekaa kertaa sisähallissa ja oli alussa sitä mieltä, että perk..  täällähän on urosten hajuja.... grrrrr. Tottui kyllä sitten muutaman minuutin kuluttua halliin. Otin hiukan seuraamista ja henkilöryhmää ja samalla sain lämmiteltyä koirankin. Hyvin meni..  nooohh..  ehkä kävi pikkasen liian kuumana kun muutama kerran sain siinä hammasta.  Otin noutohyppyjä Kallelle matalalla agi-esteellä ja ihan oman osaamistasonsa mukaisesti herra toimi. Ekan kerran heitin muuten nyt kapulan esteen yli.  Herra käy niin kuumana kapulohin, että oksat pois..  en ole yksinkertaisesti voinut ottaa ennenkuin nyt kapululla, jotta homma pysyy edes jonkin verran hanskassa. Sitten otettiin A-estettä ilman kapulaa..  ihan vain tekniikka treenejä ja se oli siinä.

Sitten oli vuorossa China. Chinalla on tosi hyvä motoriikka ja hypyt sekä A-este meni hienosti. Sitten tuli vuoroon Even Siro..  ja voi että saatiin nauraa...  hypyn jälkeen sai Siro sellaiset hoffihepulit että..  takapää alhaalla veti aina kunniakieroksen esteen jälkeen jollet ollut tarpeeksi vikkelä ja saanut tyttöä pannasta kiinni . Sirollakin hypyt ja A-este menivät hienosti.  Hyppyjen jälkeen kun Siro vapautettiin lähti tytsä taasen satalasissa ympäri kenttää hullun kiilto silmissä takapaa alhaalla..  voi vitsit että naurettiin..... 

Otin sitten Tiitulla hyppy ja estenoudon ja hyvin se tyttö nyt noutaa kummatkin ja kapula haetaan ja tuodaan mammalle suurella innolla. Hypyynoudossa este oli erilainen kun yleensä millä ollaan treenattu ja Tiitu teki saman kuin yleensä kokeissa eli kiertää uuden esteene ekaa kertaa takatullessa..  mielenkiintoinen havainto ..  hmm...  täytyypä tätäkin ottaa huomioon nyt kun päästään sinne halliin treenaamaan eli usein uusia esteitä.

Lauantaina oltiin ottamassa esineruututreenit Husössä ja hyvin Kallella homma pelitti. Poika tarttee aina vain niitä mietintätaukoja, jotta homma sinne pääkoppaan menee.  Nyt saatiin otettua kaksi esinettä jotka tuli hienosti ruudusta.

Tiitu sitten teki ne tyhjät juoksukierrokset ennen kuin haki oikein ajatukselle esineet. Kumma tapa..  en tiedä mistä johtuu, mutta Tiitulla on tapana kun lähetän sen ekaa kertaa ruutuun se pinkoo sinne satalasissa ja sitten juostaan kunniakierros..  ja tullaan ilman esinettä äipän luo. En tiedä, miksi näin tekee? Lieko vain alun intoa kun pääsee ruutuun ettei kerkeä ajatella ja sitten kun on vähän tullut alas alkaa ajatustakin olla koko hommassa.

Kallella taasen joka tekee rauhallisemmin ruudun on selvästi ajatus heti mukana ja yleensä Kalle saakin heti hakun esineesta ekalla pistolla ja tuon sen heti, mutta ei tää neiti vaan. Otin Tiitulle kolme esinettä, jotka sitten kaikki kyllä toi kun ensi juoksi ne kunniakierrokset, huoh....

Tänään oltiinkin sitten messarissa katsomassa houvardeja.  About 50 hoffia oli katseltavana, joten siinähän se päivä sitten kuluikin aika nopsasti. Hiukan shoppailtiin ja sitten olikin aika lähteä kotiin kun omat sohvachampionit kotona odottivat lenkkiä. Lähdettiin sitten Haltialaan. Lunta oli alkanut tupruttaa ja tuuli aika kovasti..  saatiinkin sitten ihan rauhassa tehdä lenxu kun ketään muuta ei koko lenkin aikana näkynyt.

Huomenna taasen töihin. Viikko töitä ja sitten alkaakin viikon mittainen loma..  sitä tässä odotellaankin intona!!