No niin ... nyt saatiin eteläänkin lunta oikein kunnolla. Perjantaina kävin erikseen koiruuksien kanssa lenkit ja sainkin tarpoa oikein kunnolla kun olin päiväsaikaan liikkeellä eikä kukaan ollut vielä oikein metsään polkuja tehnyt.

Oltiin ekaksi Kallen kanssa Korson metsissä ja sitten illalla treffattiin Tiitun kanssa Minna ja Eddie.  Korsoon metsiin mentiin illallakin ja saatiin tehtyä aika kiva lenkki koiruuksien kanssa. Otsalamput vaan mukaan niin hyvinhän siellä metsässä näkee kulkea..  tosin kannattaa mennä sitten tuttuun metsään Hymy.. sillä pimeässä ei oikein ole kiva sinne vieraaseen metsään eksyä. Tosin ei Korson metsät nyt niin isoja ole ja jossain vaiheessa sitä kuitenkin jonnekin tielle eksyy.

Tiitu ja Eddie tulee tosi hyvin toimeen toistensa kanssa vaikka eivät montaa kertaa ole nähneetkään. Jotenkin niillä tuntu vaan homma toimivan kivasti.

Lauantaina oltiin sitten koko päivän viettiseminaarissa Porvoossa. Ihan ok seminaari..  lisää vahvistusta sai taasen omalle tekemiselle ja jonkun verran uutta näkökulmaa ja ideoita treenaukseen.  Täytyis vaan enemmän suunnitelmallisemmin treenata noita koiruuksia. Meikäläinen jonkin verran suunnittelee treenejä, mutta toisinaan otan lonkalta vaan ja sitten tulee sutaistua mitä vaan, huoh...

Käytiin sitten tänään ottamassa lyhyet treenilöt ja testailemassa lauantaina saatuja vinkkejä. Tiitun kanssa otettiin nopeaa täyskäännöksen treenejä. Palkkana lumipallo.. tytsä syttyy lumppareista ihan sikana ja sainkin kivasti homman pelittämään.  Sitten hiukan jääviä liikkeitä.. etenkin seisomaan jäämistä..  nopeaa sellaista..  palkkana lumipallo..  lisää vaan lumpparilla seisomista niin eiköhän tytsän tunnetila ja nopeus seisomaan jäämisestä saada kuntoon.  Otin myös lyhyet paikallamakuut ja lopuksi vielä eteenmenon.

Kallen kanssa testasin miten toimii ilman mitään ärsykettä..  ok toimii.. tosin tunnetila voisi olla parempi eli nyt pikkuhiljaa aletaan ärsykettä ennen kentälle menoa pienentämään. Perusasentoa... tässä voidaan edetä... nyt näyttäisi siltä, että poika todella tunnistaa käskysanan ja vartalo käsiavut voidaan jättää pois. Tosin täytyy homma tehdä vielä kaavan mukaan, muuten poika putoaa kärryiltä. Kallen kanssa etenkin pitäisi olla tosi suunnitelmallinen ja edetä järjestelmällisesti, jotta en etenisi liian nopeasti. Eli ei muuta kuin suunnitelmat paperille Silmänisku. Tosin tarttis tietty varmaan treenata hiukkasen enemmän kuin mitä nyt on tullu treenattua..  joululomilla vielä näköjään ollaan.