Mitäs sitä ollaankaan tehty muutaman viikon aikana?

Hmmm...  Tiitun kanssa käytiin piipahtamassa Järvenpään näytelmissä toukokuun lopussa. Tuliaisina Käy Eh1. Ilma oli aluksi ihan ok ja jopa aurinkokin paistoi kun urokset olivat kehässä, mutta sitten kun tulin meidän aika mennä kehään niin vettä tuli kuin Esterin p...  stä.  Pikkasen otti päähän argh.....etenkin kun oltiin jo 3,5 tuntia odoteltu omaa vuoroamme. 

Sitten ollaankin oikeastaan treenailtu.  Metsässä otettu esineruutua ja janaa. Jana alkaa kivasti pojalla jo menemään..  lisää vielä pituutta niin homma alkaa olemaan paketissa. Esineruutua täytyy vielä ottaa.. poika aika helposti lähtee jäljestämään ja tavoitteena olisi, että Kalle juoksisi suoraan ruudun päähän osoitettuun suuntaan. Tuo esineet nyt aika mukavasti eikä enään jää niitä niin helposti ihmettelemään kuin esim. viime syksynä teki. Edistystä siis tapahtunut sielläkin suunnalla. Pikkasen dieselhän se Kalle esineruudussa on verrattuna Robbaniin ja esim. Tiitun, mutta jokainen taaplaa tyylillään ja ainakin pojalla on nenä hyvin ollut ruudussa auki . Kalle ei turhaan mitään ylimääräistä ruudussa juokse ja ei ota spurtteja mihinkään suuntaan kuten Tiitu joskus saattaa tehdä.

Kalle jossain ruudun takalinjalla

Noutoja ollaan nyt tahkottu oikein olan takaa ja nyt alkaa nouto olemaan siinä kunnossa että voisi edes ajatella kokeisiin osallistumista. Vaihdoin palkan noudossa patukkaan ja johan tuli pojalle intoa noutamiseen. Hyppynoutoja ja estenoutoihin täytyy nyt keskittyä enemmän ja niitä ollaankin nyt otettu.

Käytiin viikonloppuna uittamassa koiruuksia tässä aika lähellä olevilla hiekkakuopilla. Tiitu juoksi veteen sata lasissa ja haki keppiä innoissaan Duron tyytyessä kahlailemaan rannalla. Uimisen jälkeen lähdetiin lenxulle pitkospoluille. Kivaa oli ja kiitos Heidille ja Durolle lenkkiseurasta.

Duro & Tiitu

Tiitu ja pitkospuut

Uhon koulutukset jäivät kesätauolle ja nyt voidaankin sitten pyhittää tiistai illat omien koirien treenaamiseen Talissa.