Hupsista heijaa..  aika rientää ja sitä ollaankin jo kesäkuussa. Toukokuu meni vinhaa vauhtia ja saatiin nauttia välillä hieman jo melkein liiankin lämpimästä säästä. Töitä, kotia, treenejä, koiria sitä on ollut toukokuussakin, mitäs muuta. Ihan yksi työmatka mahtuu joukkoon mukaan, heh..  sitten konsertti sekä Cesar Milankin käytiin tuossa katsastamassa.

Muutamassa kokeissa olen ollut kavereiden mukana jänskäämässä miten käy. Helppoa se on turistina olla kun ei tartte pahemmin jännittää.

Muutoin sitten ollaan treenailtu ja yritetty saada Kallen osaamistasoa pitkän levon jälkeen edes sille tasolle mitä oltiin viime syksynä. Ihan alusta ei tarvitse tietty liikkeitä ottaa, mutta kyllä se tauko näkyy ja tosi selvästi pojassa kaikessa tekemisessä. Tekee niinkuin yhdellä tassulla hommia ja välillä tuntuu kun joitain asioita ei olisi ikinä sille opetettukaan...  huoh..  no mikäs kiire tässä on valmiissa maailmassa !

Yhtä innokkaasti tekee hommia kuin aikaisemminkin, joten motivaastion puuttesta ei poikaa voi syyttää!  Treenaillaan nyt rauhassa tämä kevät, kesä ja sitten syksyllä katsotaan missä osaamistaso on ja kestääkö pojan olkalihas. Jospa sitä sitten pääsisi niihin kokeisiinkin.

Tiitu alkoi ontumaan just ennen toukokuun puolessa välin olevia toko-kokeita (tietty), joten kokeet piti sitten peruttaa, höh.... elikkäs tyttelin kanssa katsotaan päästäänkö jonnekin lähelle toko-kokeisiin vai onko sitten Terviksen tokoilut se seuraava koitos.