Olin ilmoittanut Tiitun syksyn Tuomarinkartanon näyttelyyn kun ajattelin, että olisihan se kiva jossakin vielä mummelin kanssa pyörähtää. Aamulla oli kaikenlaista sählinkiä ja meinasi näyttelyyn lähteminenkin peruuntua, mutta päästiin sitten kuitenkin matkaan. Lähtö kannatti sillä Tiitu oli ROP VET ja kaiken lisäksi vielä ROP, joten ei mikään turha reissu. Jäätiin sitten vielä ryhmiin, mutta siellä meni perinteisesti eli saatiin juosta ja kiitos käynnistä.
Ilma oli tosi ihana, aurinko paistoi ja välillä oli aika lämminkin vaikka tuuli oli hieman kylmähkö.

Tiitu kesällä 2012



Mukava päivä kaikenkaikkiaan ei voi valittaa smiley!

Illalla Tiitu olikin aika väsynyt ja ihan suosiolla jäi kotiin kun lähdin Kallen kanssa metsälenkille.Metsälenkillä törmättiin kahteen urokseen, toinen taisi olla labbis ja toinen dogo argentino. Hui, että sydän taas pelästyi kun pojat metsässä kohtasivat. Onneksi ei sitten kuitenkaan mitään tapahtunut vaikka Kalle ja dogo hieman toisilleen pullistelivat ja taisivat olla ihollakin. Hui, hui... 

Tiitu on nyt ollut lomalla treenelöistä ja Kallen kanssa ollaan treenattu aina kun vain on mahdollisuus jälkeä ja/tai tottista.  Jäljellä ollaan otettu aika paljon pitkiä janoja ja jäljen nostoja. Nyt ollaan päästy treenailee myös elukkamaastoihin, joten toivottavasti poika alkaa pikkuhiljaa tajuamaan, että mitä jälkeä ihan oikeasti tässä ollaan ajamassa.  Vielä treenaillaan jonkin verran, mutta sitten poika saa jäädä hieman tauolle ennen mestiksiä. Paljon olisi vielä hommia, mutta näillä nyt mennään wink!