Oltiin tänään treenailemassa Ojangossa Sonjan ja Erjan kanssa. Tosin Erja ei Elliä treenaillut vaan videoi meikäläisen tottistelua koiruuksien kanssa.

Kallen kanssa otin koko seuraamiskaavion tarkoituksena tsekata miten poika pysyy vireessä ja hyvinhän tuo pysyi... ehkä vähän liian kuumanakin kävi ajoittain ja edisti tästä syystä.  Pari kertaa taisi hampaatkin käydä iholla, mutta en nyt siitä välitä sillä kokeessa sitä sitten ollaan aina alemmassa vireessä. Seuraamisen aikan joudun ottamaan täyskäännöksiä ja jopa 360 asteen käännöstä jos/kun poika alkaa edistää liikaa. Ekalla kierroksella otin vain seuraamisen ja sitten treenattiin hyppyjä Tokalla kierrokselle jäävät ja eteenmeno. Hienosti meni Kille-Kalle tänään. Tosin vielä on paljon tehtävää noutojen ja hyppyjen kanssa, mutta eiköhän nekin saada jossain vaiheessa kuntoon.

Linkki Kallen seuraamisvideoon

Tiitulla kävi muutama päivä sitten kämmi ja 2 kg kapula putosi tytsän varpaille ja vinkaisi kun kapula kolahti varpaille,,, huoh..  ja sitten kävikin niin, että tän jälkeen ei tyttö nouda kapulaa ollenkaan...  juoksee kapulan luo, mutta ei tuo sitä...  voihan vee ja vee..  muutama viikko kokeisiin.. et silleen .. koitan nyt saada taistelutahdon avulla tytsän luottamaan taas itseensä ja noutamaan kapulaa. Nyt ollaan edetty kahden treenikerran jälkeen siihen pisteeseen, että ottaa kapulan suuhun kun sen kanssa leikitään ja kapula on liinassa..  tänään kotona sain jopa ilman liinaa tytön ottamaan kapulan suuhun. Katsotaan nyt miten homma edistyy.... voi olla, että en saa noutoja takaisin aikaisempaan malliin ennen hoffien mestiksiä, huoh..  no yritetään ja katotaan miten meitin käy??

Muutoin Tiitukatan treenit meni ok ja tyttö oli oma iloinen itsensä. Mitä nyt emäntä siellä sun täällä pikkasen mokaili kun keskityyminen oli sitä sun tätä.

Ohessa vielä Tiitukan jäävät ja eteenmenovideo

Viikonloppuna sitten taasen metsään ja jälkeä treenailemaan Tiitun kanssa. Kalle saakin nyt keskittyä esineruutuun.