Talvisää sen kun jatkuu ja lunta saatiin taasen lisää tällä viikolla. Jee tosi mahtavaa !  No ei vaiskaan, ehkä tää lumen tulo voisi olla hillitympää jos sitä vielä pitää tulla. Jotain postiivista tässä kuitenkin on, koirat nimittäin pysyy puhtaana ja sitä mukaa kämppäkin on puhtaampi kun ei tule kuraa sisään.

Kallen äijä-ilme

Talvi rajoittaa aika tavalla treenaamista, mutta aina kun vain on ollut mahdollisuus olen ottanut pientä treenia Kallelle ja Tiitulle lenkin jälkeen. Tänään olin Kallen kanssa Heurekan parkkiksella ottamassa pitempää kaavaa Sonjan ja Robbanin kanssa. Lisää reeniä vaan meidän putkiaivo-pojille niin kyllä se siitä .

Mitäs muuta sitä ollaan sitten puuhailtu?

Tiitun kanssa aloitettiin koiratanssi. Alkoi pikkuhiljaa kypsyttää tämä tekemättömyys sekä Tiitua että omistajaa, joten päätin sitten, että mennäänpä kokeilemaan koiratanssia. Ihan mukavaahan se on ja täysin erilaista mitä ollaan ennen tehty, mutta täytyy tunnustaa, että ei se kyllä ihan meikäläisen laji ole. Tiitu kyllä hommasta tykkää kun koko treeni-ajan nannaa tulee kuin automaatista. Mikäs sen mukavampaa .

Kallen kanssa oltiin lapsivedoissa Järvenpäässä. Poikahan vetää hienosti pulkkaa aisojen kanssa, mutta ihmisten ilmoille ei olla vielä pulkan kanssa menty. Eli ei  olla oltu ennen lapsivedoissa jossa on paljon muita koiria ja ihmisiä. Pikkasen alussa siedätettiin poikaa ohituksien kera. Kiitoksia Annika ja Veeti siedättämisestä. Saatiinkin Kalle aika hyvin rauhallisempaan moodin siedättämisen jälkeen. Lopuksi päästiin ihan lapsiakin vetämään ja hienostihan se pojalla meni. Aluksi pikkasen tuulitukka kirmasi ja hyppeli, mutta rauhottui siitä sitten pikkuhiljaa. Mennään vielä siis uudestaan vetohommeleihin Killerin kanssa kun siitä niin tykkää.

Tiitu tököilee

Sisähallitreeneissä ollaan käyty melkein viikottain ja siellä treenailtu treeniporukan kanssa. Yleensä olen Kallen kanssa ollut hallilla, mutta viime kerralla pääsi Tiitu-tötterö hallille treenailee tököä.

Hallitreenailuja Sonja & Robban

Juha & Kokkeli - uskallatkot ottaa?