Oltiin tänään vuoden ensimmäisissä näytelmissä Tiitun kanssa. Aika kivasti meni vaikka sitä sertiä ei vieläkään tullut. No se sitten tulee jos on tullakseen.

Tänään siis PN4 mikä oli ihan hyvä sijoitus kun odotin oikeastaan että saadaan EH ja pudotaan heti jatkosta. Sitten kun saatiin Eri niin odotin että pudotaan aika nopeasti, koska niin moni narttu sai Erin. Tiitu sitten petrasikin erinomaisesti juoksussa ja oli loppujen lopuksi neljäs. Tiitun vahvin puoli on sen liikunta. Tytöllä on kaunis, pitkä ja hyvinkin tehokas ravi, jolla sitten monasti pärjätäänkin "palkintopallille" asti  .

Näyttelyn jälkeen käväistiin sitten ABC:llä kahvilla ja hampparilla. Mukavaa oli mukavassa seurassa kahvitella .. tänks kamut seurasta.

Illalla mentiin sitten vielä Lamppariin ottamaan esineruutua ja janatreenejä Kallen kanssa. Esineruutu meni mukavasti ja Kalle toi ekalla pistolla esineen. Lähetin pojan ruutuun ja eka pisto lähti hyvin.. Kalle kuitnekin sai jonkun hajun ruudun keskeltä ja kävi tsekkaamassa sen..  palasi kuitenkin pistolinjalle takaisin ja sai heti hajun esineestä ja lähti tuomaan sitä mulla. Noin 10 metriä ennen luovuttamista putosi esine Kallen suusta. Hupsista heijaa..  tätä täytyy siis reenailla. Muutoin esineruutu menikin vallan mainiosti.

Janatreenit ei ihan nappiin,menneet  joten nyt sitten täytyy niihin keskittyä enemmän. Jotenkin pojan ajatukset ei ihan ollut hommassa täsysillä mukana ja se kyllä näkyi. Vähän teki janahommeleita toisella tassulla. Nyt täytyykin pistää ajatusmyssy päähän ja miettiä miten saan pojan fokusoitumaan jäljen etsimiseen suuremmalla tarmolla.

Onneksi huomenna on vielä vapaapäivä.. ai niin se onkin äitienpäivä eli hyvää äitienpäivää kaikille!