Oltiin perjantaina hallilla treenailemassa. Tosi mukavaa päästä taasen treenailemaan tauon jälkeen. Koiristakin alkoi jo näkyä, että nyt tarttis jotain tehdä. Tiitu-Tikru ei esim.lenkillä meinaa oikein seiso käskyä totella ja on alkanut kytätä ja vaania vastaantulevia koiria. Tekee sitä samaa mitä teki kun oli pahimmassa murkku-iässä.  Onkin siis hyvä aika taasen aloittaa tottistreenilöt otuksien kanssa, että homma ei nyt ihan lapasesta lähde .

Tosin perjantaina mulla oli mukana vain Kalle ja keskityin tällä kertaa pikku-äijän treenilöihin. Kyllä oli pojalla virtaa..  ei meinannu sitten malttaa keskittyä ollenkaan kun huomas, että nyt alkaa tottistelut..  ihan mahdoton oli hyppi, pomppi, näykki jne.. oli niin täpinöissää ja kun vielä ite poikaa sponssasin alussa, hokemalla tsemppi sanaa.... treenataan, treenataan niin homma meinas lähteä ihan lapasista. Siinä ei sitten auttanut muuta kuin yrittää pitää itsensä tikkusuorana seuraamisessa ilman minkäänlaista vartalon värähtelyäkään, koska jos pikkasenkin esim. mun pää liikkuu niin koira lukee jo sitä..  eli periaatteessa Kalle seuraa, tekee käännöksiä jne, vain mun silmien liikkeiden avulla.

Ihanassa täpinässä poika oli ja vähän siis liikaakin. Tasamaanoudossa kapula sai sellaista kyytiä, että kääk..  hmm.. täytyy miettiä mitä sille kapulan saalistamiselle voin tehdä. Hyppyjä otettiin taasen sekä A-estettä. Lopuksi otettiin vielä eteenmeno ja homma oli sitten siinä.

Ensi kerralla sitten täytyy ottaa kahdessa erässä noi liikkeet ja keskittyä tekemiseen ehkä paremmin. Nyt meni ohjaajan puolelta pikkasen sähläämiseksi ja se pikkasen näkyi tietty myös koirassa. Kivat treenit ja Sennikin pääsi nyt ekan kerran treenailemaan. Senni on sähäkkä pikku tyttö, joka tykkää tosi paljon patukkaleikeistä.

Mukana oli myös Erja ja Elli, Sonja ja Robban sekä Hanski ja Tosca. Mukavasti kaikilla taisi treenilöt mennä sen mitä kerkesinnäkemään. Ensi perjantaina uusiksi ja taidan ottaa Tiitun mukaan kun kaikki eivät pääse treenilöihin.

Tiitulla todettiin torstaina oikeassa kyynärnivelessa nivelrikkoa. Osasin odottaa, että jotakin sieltä kyllä löytyy, koska koirasta olen nähnyt jo jonkin aikaa, että jotain täytyy jossain olla rikki ja erityisesti juuri edessä. No nyt sekin sitten tuli selville. Eskelisen Esa antoi meille luvan jatkaa agilityn harrastamista ...eli ei siis ole mikään paha rikko eikä tässä vaiheessa periaatteessa rajoita meidän PK-harrastusta. Onneksi näin.  Nyt sitten aloitetaan Tiitun kanssa treenaminen uudestaan pikkuhiljaa ja katsotaan miten etupää kestää. Keväällä sitten nähdään alkaako etupää oireilemaan kun rastitus lisääntyy. Jos oireluja alkaa näkymään niin täytyy sitten uudestaan miettiä ja ehkä unohtaa PK-puoli ja siirtyä Tiitun kanssa tokoilemaan. Tiitullehan se on sama mitä tehdään pääasia että tehdään jotakin. Tosin tytsä rakastaa yli kaiken jäljestämistä ja esineruutua, mutta niitähän voi sitten kyllä treenailla vaikka ei kokeissa kävisikään. Tosin Tiitu tykkää myös tokoilusta ja on siinä kyllä aika taitava myöskin kun on sellainen tarkka tyttö.

Oltiin tänään lenkillä meidän nuorison kanssa eli Sennin ja Kallen kanssa. Kallella ei kyllä nyt ole mikään muu mielessä kun naiset, huoh....  hyvin tulivat Senni ja Kalle toimeen. Senni sai hyppiä Kallen päällä, pikkasen näykkiäkin kun pojalla ei ollu muu mielessä kuin hei...  täähän on tyttö