Mukava sää jatkui vielä sunnuntainakin, joten ei muuta kuin kirsut kohti Ojankoa ja treenailemaan. Ojangossa ei ollut kuin yksi koirakko treenailemassa..  kummallista..  ehkä kaikki ihmiset olivat kaupoissa, koska tänään olivat ensimmäistä kertaa sunnuntaina auki. No sehän sopi meikäläiselle..  oli sitten kenttää vapaana ja vara valita minkä haluaa ;-)).

Kalle seuraa

2031483.jpg

Kallen kanssa otettiin siirtymisiä kentälle, ilmoittautumista, seuraamista (Kalle kun tuppaa edistämään niin oikeaa paikkaa). Muutama iloinen iskunouto ja paikallaanmakuuta. 

Kalle on niin innoissaan noutokapulasta, että voi pojat sentään. Nyt yritetään tehdä isosta patukastata objekti. Voi olla, että joudutaan tätä asiaa treenaamaan jonkin aikaa ;-))). No pääasia, että poika tykkää kapulahommeleista ja eiköhän se jossain vaiheessa tämäkin asia kolahda hitaammankin yksilön päähän ;-).

Kallen vauhdikas "iskunouto"

2031487.jpg

Sonja ja Robban olivat mukana treenailemassa. Robban on edistynyt huimasti muutamien kuukausien aikana .Tekeminen on iloista ja tosi mukavaa katseltavaa. Näkee, että koira nauttii tekemisestä täysin rinnoin ;-).

Ohessa Sonja & Robban

2031479.jpg

Mukavat treenit ja saatiin vedettyä ne nopea tempoisesti läpi kun mukana ei ollut kuin kaksi koirakkoa.