Eilen satoi vettä oikein kunnolla ja koiruuksien kanssa ei oikein mitään muuta voinut tehdä kuin lenkkeillä. Testasin eilen Kallen uutta sadetakkia. Niinpä niin..  pakko oli se takki ostaa kun täällä etelässä tuota vettä tuppaa satamaan vuodesta toiseen aina vain enemmän ja enemmän.  Kalle olikin muuten sitten kuiva paitsi pää oli märkä koko illan, mutta hyvä näin, että ei tarvitse koko iltaa ja yötä kohden märällä turkilla olla .

Tänään sunnuntaina sitä sitten puhkuttiin tekemisen intoa. Ensin oli tottistreenit Tiitulla ja tottiksien jälkeen lähti sitten treenipoppaa taasen hiihtämään. Kivaa oli taas kerran lykkiä murtsikkaa Tiitu-tötterön kanssa. Tällä kertaa Annika & Bugikin pääsi mukaan, joten meitä oli kivasti neljä koiraa ladulla.  Bugilla & Annikalla homma sujuikin vallan suvereenisesti .

Bugi/Annika & Heidi/Senni - jee mukavaa on !

Tiitu & Narsku Saijan kanssa!

Hiihtämisen jälkeen oli sitten Kallen vuoro päästä talvisiin harrastuksiin. Kyllähän se pojankin pitää päästä jotakin tekemään, ettei homma ei ihan tylsäksi mene. Lähdettiin kokeilemaan Heidin kicksparkilla miten saada vauhtia poikaan. Noh..  kyllähän sitä vauhtia saatiinkin.. ihan liikaakin ohjaajan osaamiseen nähden, mutta kivaa oli vaikka vähän huimasi meno ja meininki .

Kallen vauhti kiihtyy ja kiihtyy......  huijjjjjj..ja pipo vinossa

Duro & Heidi..  jee jippii vauhdin hurmaa