Jee niin se vaan päivä alkaa pitenemään ja kohta ollaan jo maaliskuussa. Lunta on tullut nyt yhtä paljon kuin viime talvena eli ei kiva ollenkaan. Vielä ovat luvanneet ensi viikolla lunta argh..  toivottavasti ei sada kuitenkaan ihan kauheasti sitä.

Koska kaikki lenkkimaastot ovat joko hiihtäjien käytössä tai sitten lumen peitossa on ollut aika haastavaa löytää sopivia lenkkimaastoja. Ollaan oltu sitten muutaman kerran koiruuksien kanssa hiihtämässä sillä samalla siinä sitten tulee lenkitettyä koira ja emäntä. Oma hiihtotaitotaso on sieltä joskus kouluajoilta eli eipä ole paljoa hurraamista.  Tiitun kanssa ollaan vetohiihdelty kun ei tällä osaamisella uskalla kyllä Kallen kanssa paljoa hiihdellä. Kallen tuntien siinä saisi sitten sellaista vauhtia, että oksat pois. Lisää pitää saada siis itselle osaamista, jotta Kallekin pääsee hommiin mukaan  !

Ihan mukavasti se Tiitukin vetää. Tosin viimeksi kunto oli aika huono kun olin just toipunut oksennus/vatsataudista eli hissukseen piti mennä kun ei oikein kunto ollut ihan normaalitasoinen . Ensi kerralla sitten taas pistetään vauhtia lisää. Mukaavahan se hiihtäminen on ollut ja hiki on kivasti tullut pintaan. Ja mikäs sen kivenpaa kun mennä sitten kahveelle ja pullalle kamujen kanssa rankan "urheilutuokion" jälkeen.

Eilen Tiitun kanssa harrasteltiin koko päivä ja tänään oli sitten Kalle-Killerin vuoro. Sisähaalitreeneissä ensin tottisteltiin ja sitten lähdettiin iltapäivällä vielä viemään poikia yhteiselleä kävelylenkille.  Hyvinhän ne pojat eli siis Kalle & Robban toisiaan sietivät kun pidettiin vaan oikean mittainen välimatka. Pikkasta kyttäystä ja muutaman kerran alussa Kalle murahteli Robbanille, mutta sitten rauhoittui ja aika kivasti meni loppulenkki kun tottui ajatukseen, että toinen urkki se siinä lähellä meidän kanssa kuljeskelee.

Treenailtiin sitten kameralla aukon käyttöä ja saatiin Sonjan kanssa muutama otos aikaiseksi ennenkuin aurinko painui kokonaan pilvien taakse.

Muutamia tämän päivän otoksia

 Äipän hulmutukka!

Mun vuoro treenata kuvan ottoa ja Sonja treenailee Kallen kanssa ( Kallen ihan omintakeinen kenotustyyli)