Laitilan leiriltä ollaan palattu väsyneinä, mutta tyytyväisenä. Leirille olin ilmoittant Tiitun ja Kallen Anne Holmin metsäjälkiryhmään, joka treenaili kuitenkin pellolla Tosi hyvä juttu meille, sillä pellolle oikeastaan olisinkin halunnut juuri mennä, hyvä,hyvä...

Kolmen pvän treenailut takana ja ihan kivasti meni. Viimeisenä pvänä eli perjantaina oltiin metsässä ja silloin olikin kaikkein kuumin päivä. Aurinko paistoi jo aamusta aika lämpimästi ja se tiesi sitä, että päivästä tulee kuuma ja paarmoilta ei voida välttyä..  yök..  että inhoan sitten noita paarmoja..

Onneksi kuitenkin paarmaverkot olivat mukana ja koiruuksilla oli hyvä olla isossa takaboxissa suojassa kuumalta ja paarmoilta. Kallen ja Tiitun jäljet kerkesivät vanheta aika tavalla (Tiitun nyt ei niin väliä, mutta Kallella ei ole kokemusta niin paljoa) No eipä tuo kauheasti haitannut koiruuksia ja hyvä on välillä ottaa muunlaisia treenejä kun itsellä on tapana tehdä Sitä niin helposti jumittuu niihin omiin kaavoihinsa.

1729682.jpg

Tiitu ilmaisi tosi hienosti kaikki kepit, janalla vaikeuksia.. aikamoinen vastatuuli ja janapaikan olisin voinut valita sitten helpomman jos kerran tuulilosuhteet olivat vaikeat.. no meni takajäljelle, jonka korjasi käskysrä ja sitten hienosti jäljen päällä ajoi suoran ja ilmaisi ekan kepin. Seuraavaksi kulma vasemmalle, jonka teki hienosti, sitten tulikin suorakohta jolla lähti tarkistamaan ensin oikealla ja sitten vasemmalle mitä ilmeisemmin jonkun eläimen jälkeä (ei hyvä..  Tiitu on päässyt ajamaan bambia viikko sitten metsässä ja nyt se näkyi jäljellä.. tälle varmaan täytyy tehdä jotain). Käskin takaisin jäljelle ja sitten taas mentiin ihan hyvin. Seuraavat kaksi keppiä ok, sitten hiekkatien ylitys kutakuinkin ok ja sitten taas keppi ok. Seuraavaksi  sitten tulikin kuuma aukea jossa puita harvakseltaan.. vaikea paikka koiralle. Aurinko oli kerennyt porottaa ja kolme tuntia kuivaan maastoon. No selvittiin siitä kutakuinkin ainoastaan viimeinen kulma mentiin yli (ei kreppiä) ja ohjaaja ei tiennyt mistä jäli menee joten jäin sitten vain odottamaan, että Tiitu tekee työnsä. Tiitu palasi sitten takaisin paikalla josta menimme kulman yli tarkasti ensin oikeaan ja sitten vasempaan ja sitten lähti vasempaan, jonne jälki menikin. 30 askeleen päässä olikin sitten viimeinen keppi, jonka ilmaisi ihan hyvin. Vaikea kohta tuo viimeinen kuiva tuulinen aukea, mutta hyvä treeni kaiken kaikkiaan.

Kallen jälki meni kohtalaisesti. Yllättävää..  ilmaisi kaikki 6 keppiä hienosti. Kulmissa selvästi meillä vielä treenaamista sekä jäljen tarkkuudessa, joten ei muuta kuin pelloille vaan treenaamaan.

1729674.jpg

Annen treeniryhmä oli tosi mukava ja leppoisa eli terkkuja kaikille ja intoa reenelöihin;-)).  Kiitokset Paulalle kahvituksista ja Annelle hyvistä vinkeistä.

Ensi vuonna taasen leirillä tavataan!