Nimittäin käydä päivittämässä  pikkasen ees jotakin täällä blogissa !  Löysin ihan kivan valmiin ja ilmaisen pohjankin aika helposti, joten vanha pohja kesäisin kukkasin poistui takavasemmalle tässä samalla. Hei, hei..  kukkaset ..  nähdään sitten taasen keväällä .

Tylsyyden tylsistymää on ollut muutama kuukausi ja siksi ei ole tullut tänne mitään kirjoiteltuakaan. Treenitaukoa on ollut parisen kuukautta kun Kalle loukkasi syvän olkalihaksen metsässä ja poika on ollut toipilaana tämän kaksi kuukautta. Kaksi kuukautta pääosin remmilenkkiä arghhh...  meikäläisen koirat kun on melkein aina vapaana ja metsässä käydään melkein joka päivä niin tuskaista on ollut nämä kaksi kuukautta. Pidä sitten vielä poikaa remmissä, joka ei oikein ole siihen tottunut ja kun virtaa jossain vaiheessa alkoi olemaan aika tavalla niin homma oli vieläkin tuskaisempaa.

Onneksi nyt on päästy aloittamaan pikkuhiljaa normiliikunta, jee, jee..  Muutaman kerran ollaan otettu tottistakin ihan vain nannalla, jotta poika pysyisi jonkin verran pöksyissään.

Tiitun kanssa ollaan otettu muutamaan otteeseen tokoa, muutoin kyllä ei sitten olla mitään treenailtu. Nyt sitten tosin alkaa hallitokot Tiitulla ja joulukuussa Kallellakin alkaa tottistelut hallissa.

Tiitun olen ilmoittanut messariin launtaina.Toivottavasti messari ei ihan tupaten täynnä ole ja koiruuksilla olisi edes kohtalaisesti tilaa odotella omaa vuoroaan.

Kalle ja minä

Näin se syksy alkaa pikkuhiljaa olla takana ja varmaan kohta saadaan sitä luntakin. Tosin mulle kelpaisi kyllä vielä jonkin aikaa lumeton maa. Jospa sitä vielä tämän vuoden puolella pääsisi ottamaan jälkeä vielä Killerin kanssa. Viimeksi ollaan jäljellä oltu ennen pojan saikkua eli kaksi kuukautta sitten. Saas nähdä onko pojan päähän ja oikein syvälle sinne muistiin menneet kaikki opitut asiat toipilas aikana. Toivossa on hyvä elää !