Pikkuhiljaa on alkanut vuodatus blogikin toimia ja nyt tänne pitäisi saada kuviakin lisättyä.

Kesälomat on pidetty. Lomaan kuului Laitilan leiri, jossa oltiin Pirtsin jälkiopissa Kallen kanssa. Sitten kävin katsomassa Jaanan pentusia ja mökilläkin oltiin vajaa viikko. Loman lopussa oli taasen Tervakosken tokot ja näytelmät. Tiitun olin ilmoittanut tokoon sekä näytelmiin ja Kallen näyttelyyn.

Lauantain näytelmissä Tiitu sai eh:n ja Kalle erin. Kalle juoksi käy-luokan kilpailuluokassa, mutta putosi sitten viidentenä pois. Ehkä joskus tulevaisuudssa pitää panostaa tuohon esittämiseen vähän enemmän. Katsotaan sitten uudestaan noita näytelmiä, sillä ei me taideta kyllä "Kalle vetopelin" kanssa palkintopallille päästä ilman että koppodi, koppodi hommalle tehtäisiin jotakin.

Kalle kehässä



Lauantaina tokoissa Tiitu teki hyvää työtä pirteästi tai melkein liiankin pirteästi vaikka ilma oli tukalan helteinen. Mummelilta meinasi ihan karata "mopo käsistä" noudoissa, mutta onneksi luovutus meni kohtuullisesti sitten kuitenkin vaikka kapula saikin sitä ennen hieman kyytiä smiley!

Tiitu ja nouto



Päivän lopuksi Tiitu voitti avoimen luokan 176 pisteellä ja kun vielä treeni-kamut voittivat oman luokkansa niin hip heijaa saatiin vielä joukkuevoitto myös Uholle. Sonja & Robban tekivät hienoa työtä ja voittivat alokas-luokan 188 pisteellä saadeen vielä tulokas palkinnon! Anna & Hulda tekivät tosi hyvää ja varmaa työtä voittajaluokassa ja saivat sieltä mahtavan ykköstuloksen 271 pistettä. Annika & Bugikin saivat tokoluissa I-tuloksen joten hyvä me Kisa-Kamut. Ei huono reissu ollenkaan!

Tästä se alkaa!




Seisominen



Hyppy