Vuosi sitten päätettiin tutun porukan kanssa, että lähdetään porukalla Pärnuseen minilomalle. Samaan reissuun sisällytettiin sitten myös Pärnun KV-näyttely, joka tänä vuonna oli kuukautta aikaisemmin kuin edellisinä vuosina.

Perjantai aamuna viisi aikuista ja kaksi houvardia pakkaantuivat autoon ja kaksi aikuista vielä pyörän päälle ja ei muuta kuin nokat kohti satamaa ja SiljaStaria. Laivamatkan ajan koiruudet saivat olla autossa, joka olikin huomattavasti helpompaa kuin se, että raahaa koirat laivaan. Menomatka taittui mukavasti lukuun ottamatta sitä 45 minuuttia, jotka jouduttiin odottamaan autossa laivasta ulos pääsyä. Joskus neljän aikaan saavuttiin hotellille "melkein ajoissa" tuomaan janojuomia osalle porukkaa.
 
Maisemaa autosta käsin katsottuna
 
 
Maalaismaisemaa
 
 
 
Tulopäivän iltana käytiin tutustumassa näyttelypaikkaan sekä käytiin syömässä. Loppuilta meni hotellin terdellä ja muuten vaan hengaillen.
 
Näyttelyaluetta
 
 
 
Seuraavana aamuna koko poppoo suuntasikin sitten kirsut kohti näytelmää kuka kävellen kuka autolla. Mukavasti löydettiin rauhallinen paikka koiruuksille ja häkille. Häkissä Kalle sai rauhassa tutkailla naapurimaan koiruuksia hyvän matkan päästä, heh, heh...
 
Kalle kehässä
 
 
Hoffeja oli ilmoitettu näyttelyyn kuusi. Yksi junioriuros ja kaksi juniorinarttua, Kalle käyttöluokassa ja avoimessa luokassa yksi narttu ja Tiitu myös käyttöluokassa. Näyttelyssä meni ihan mukavasti eli tuloksena Kalle PU1 VSP, Sert ja Cacib. Tiitu PN3 ja vara-cacib. Kehän laidalle piti puikkilehtia sakemannien ja ridgebackien välistä ja tässä kohtaa poika hieman kuumeni, mutta muuten sitten käyttäytyi kohtuullisen hyvin. 
 
Tiitu kehässä
 
 
Tiitu kehässä äipän kanssa
 
 
 
Heti kun oltiin saatu arvostelut lähdettiin viemään koiruudet hotellille syömään ja lepäilemään ja muu poppoo lähti tutustumaan Pärnuseen.
 
Pärnun iso hiekkaranta
 
 
 
Arkkitehtuuria
 
 

lisää arkkitehtuuria

Paluumatkalla satamassa

Hei, hei ..  Tallinna!

Kiitoksia Tuire, Tuija & Tino sekä Tuija & Jari mahtavasta matkaseurasta !!