Jaahas..  niin se vaan on, että kaikki ei aina mene niinkuin suunnittelee, huoh.. 

Kalle liinatukka

Tarkoituksena oli Tiitun kanssa osallistua Terviksen tokoon ja sitten sunnuntaina näytelmiin ja jättää Kalle kotiin, mutta nyt tilanne muuttuikin sitten toiseksi. Tiitulla todettiin tyttövaivoja ja sai antibioottikuurin, joten näillä näkymin joudumme sitten jattämään Terviksen kokonaan tytön kanssa väliin. Voihan vee..  tokon liikkeitä treenattu tyttelin kanssa kevään ajan ja nyt sitten ei Tiitu pääsekään Terviksella. Voihan kakka...   arghh..

Kalle oli tarkoitus jättää tänä vuonna kotiin Tervikseltä kevään ontumisien takia. Poika ei ole oikein näytelmä kunnossa ja ei olla päästy kunnolla sen kanssa lenkkeilemäänkään, mutta koska nyt Tiitu ei pääse niin mennään sitten Kallen kanssa avoimeen luokkaan juoksemaan "muutaman muun"  urkin kanssa. Arghh.. olin kyllä päättänyt että seuraavan kerran kun näytelmiin mennään Kallen kanssa niin sitten  juostaan Käy-luokassa huoh....

Tälläistä se on näitten koiruuksien kanssa..  aina ei kaikki mene niinkuin suunnittelee.    

Nyt ollaan onneksi päästy taasen Kallen kanssa treenailee ja lenkkeilee normaalisti niin että saadaan poika kuntoon syksyksi jos vaikka sinne kokeisiinkin päästäisiin... kop, kop, kop...  täytyy ihan koputtaa nyt puuta....

Tänään olin ottamassa Viilarintien kentällä tottista. Poika kävi niin kuumana että seuraamisesta ei meinannaut tulla mitään kun painosti mua niin kovasti. Jäävät liikkeet ok. Luoksetulossa meinasi suoraan juosta eteenmenon palkalle, mutta sain korjattua homman ennenkuin meni ihan plörinäksi. Tasamaanoudossa ei varastanut (hyvä), käskystä lähti noutamaan kapulaa, hieman meni aikaa ennenkuin  hokasi sen korkean nurmen seasti. Lähti tuomaan hyvin, mutta luovutus on liian kaukana ja pureskeli..  muutoin ihan ok!   Lopuksi vielä eteenemeno, jonka Kalle suoritti aikas rauhallisesti, mutta muuten ihan ok! Hyppyjä en vielä uskaltanut ottaa vaan täytyy sitten Laitilan jälkeen alkaa niitä ottamaan. Hommia on vielä paljon kokonaisuuden kasaamisessa ja niihin täytyy nyt keskittyä aina vaan enemmän. Tosin tuota luovuttamista täytyy todella vielä treenata myöskin!

Tiistaina lähdetään sitten Laitilan leirille treenailee jälkeä ja esruutua. Kuuma tulee olemaan joten täytyy varautua siihen että reenit on joko tosi, tosi aikaisin tai sitten tosi myöhään! Tiitu jää kotiin pitämään isännän kunnosta huolta niin ettei isännästä ihan sohvaperunaa tule  ..  pieni vaara piilee kun noita jalkapallomatseja on tullut jo monta viikkoa ja niitä on katsottukin tosi huolella.