Pääsiäinen on loppusuoralla ja viimeistä viedään eli huomenna on viimeinen vapaapäivä tältä erää. Leppoisasti on pääsiäinen mennyt, mitään sen kummempaa ohjelmaa en ollut suunnitellut.

Joka päivä ollaan jotakin treenailtu koiruuksien kanssa. Kallen kanssa sinnikkäästi jatkamme kapulan noukkimista maasta ilman tassuvoimaa . Vitsit, kyllä on aika vänkee jäppinen...  ei voi muuta kuin nauraa Kallen touhuille .

Nyt kotona osataan (melkein aina) nostaa kapula suoraan suulla jopa maasta. Ulkona homma toimii vain jos menen Kallen eteen ja kapula on meidän välissä ja siitä pyydän pojan sen tuomaan.  Hyvin ja sinnikkäästi poika jaksaa nostaa sitä kapulaa maasta vaikka ei aina onnistu ja palkkaa ei tule niin silti yrittää ja yrittää....pikkasen turhautuu välillä kun palkkaa ei heru kun kapula tulee tassujen voimalla välillä sieltä maasta ylös.

Otettiin tänään Kallen kanssa pitkästä aikaa ilmoittautuminen, seuraaminen viivalle ja jäävät. Poika kävi ihanan kuumana eikä kauheasti edistänyt .. hyvä Kalle. Jäävät meni hienosti ja sitten lopuksi vielä eteenmeno.

Kivat treenit Erja ja Ellin kanssa vaikka sataa tihuutti vettä melkein koko ajan.

Eilen illalla oltiin Ojangossa Heidi,Duron ja Sennin kanssa treenailemassa. Agilitypuolella pystyy jo hyvin treenaamaan ja saatiin siellä olla ihan rauhassa. Ketään ei näkynyt..  no ei kait..  koska vettä satoi koko ajan kun treenattiin. Voi ihanuus tätä kosteata ja märkää .... arghhh..  koskakohan tää loppuu ja arska alkais paistaa..  no tietty tiistaina kun joutuu lähtee töihin .

Tänään onkin Duro-Turon 7 vuotis syntsät. Onnea paljon Durolle toivottaa koko meidän sakki