Vuoden 2011 Tervis takana ja tuttuun totuttuun tapaan naama punottaa aika tavalla. Ilman haltijat suosivat aika mukavasti tämän vuotista Tervistä jälleen kerran ja viikonlopun ajan saatiin nauttia aika mukavasta säästä.

Lauantaina tokoiltiin Tiitun kanssa avoimessa luokassa. Treenaaminen on ollut mitä on ollut helteiden takia ja vielä viikolla ennen kokeita Tiitu sai jonkun rippanataudin ja treenamiset jäivät vieläkin vähemmälle. Tulokseksi saatiin kohtalainen II tulos 147,5 pisteellä.  Nouto meni nollille ja luoksetulon 5 pudottivat pisteet alle I-tuloksen argh.. mutta vaikka yksilötulos ei nyt ykkönen ollutkaan niin joukkueemme pärjäsi mainiosti tullen joukkuekilpailussa toiselle sijalle. Vallan hienoa, hyvä, hyvä Revanssi joukkue .

Seuraaminen 8!

Lisää seuraamista!
 
 
Istu, maahan, istu, maahan 9,5!
 
 
Loppujen lopuksi Tiitun kanssa tulimme kuudennelle sijalle avoimessa luokassa. Hienoa Tiitu-tyllerö !
 
 
Sunnuntaina sitten oli näytelmien vuoro, johon olin ilmoittanut Tiitun ja Kallen. Tiitu vet-luokkaan ja Kalle ensimmäistä kertaa käy-luokkaan. Valitettavasti jouduin jättämään Kallen kotiin rippanataudin takia. Kalle sai melko varmasti taudin Tiitulta argh.. sitten vielä minäkin olin aamuyöstä lähtien jossain hemmetin vatsataudissa ja lähdöstä Tervikselle ei meinannut tulla mitään kun vatsaa poltti ja vessa kutsui ja kutsui vielä.... argh…Mitään ei uskaltanut suuhun laittaa ja ilman aamukahvia piti lähteä liikkeelle, tuskaa . Kallen jouduin  siis jättämään kotiin ja lepäilemään iskän kanssa kun sitten Tiitun kanssa loppujen lopuksi päästiin matkalle.
 
Tervikselle oli tänä vuonna ilmoittautunut  291 hoffia, joka on valtavan iso määrä. Teltta odotti omalla paikallaan kun saavuttiin Tervikselle. Siinä sitten katseltiin eri kehien tapahtumia ennen veteraaniluokan alkamista . Käyttöluokka aloitti kehässä 2 klo 10.00 ja sinne parkkeerasin itseni toviksi kun kavereiden koirat oli ilmoitettu tähän luokkaan. Muutoin sitten tuli pyörittyä aika tavalla junnuluokan ja avointen urosten luokan kehien äärellä.
Veteraaniluokan narttuja oli ilmoitettu 14 kpl, josta yksi koira taisi olla poissa. Tiitu käyttäytyi aika rennosti kehässä ja oli iloinen oma itsensä ja juoksi todella terhakkaasti kehässä (aamuruoka oli ollut aika pieni kokoinen ).  Saatiin ERI ja sitten taasen odoteltiin kunnes alkoi kilpailuluokka. Ihme ja kumma saatiin jäädä kehään aina vaan juoksemaan kun muita narttuja putosi pois. Loppujen lopuksi sitten Tiitun voitti koko vetskujen  narttu luokan jee ja jippii, johan oli aikamoinen ylläri, pylläri!!!
 
Tiitu Vet Eri I SA VSP-veteraani
 
Päästiin sitten vielä päivän lopuksi isoon kehään juoksemaan ja pokkaamaan parhaan VSP-vetsku pokaalin. Olikin aika iso pokaali.
Näin siis taasen jokavuotinen Tervakoski on taasen takana. Sitten vaan odotellaan ensi vuotta ja vuoden 2012 Tervistä!