Vuosittainen Laitilan leiri on taasen takana ja muutama työpäiväkin on tässä jo keretty tehdä.

Päästiin leirille lähtemään loppuviikosta eli Laitilassa oltiin tiistai iltana. Muutaman tunti meni telttaa pystyttäessä ja tavaroita laittaessa. Onneksi ei ollut kauhea helle kun päästiin leirille ja koirat pystyi hyvin odottamaan autossa kunnes teltat oli pystyssä.

Tänä vuonna oltiin metsäjälkiryhmässä, jota veti Juonolaisen Kaisa. Meillä olikin aika sikamagee ja aikas iloluontoinen ryhmä tänä vuonna

Kallella saatiin tehtyä mukavasti juuri sellaisia treenejä, joita just tarvitttiinkin. Ekana päivänä otettiin piikkejä. Piikit meni kohtalaisen hyvin ja muutama oikein hyvin. Jana ei mennyt niin hyvin, mutta motivoituneesti Kalle kuitenkin janalla toimi. Tokana päivänä otettiin sitten pelkkiä janoja mielikuvilla. Hyvät janatreenit olikin ja saatiin Kallelle lisää itsevarnuutta ja osaamista janatekniikkaan, jee !

Kallea naurattaa !

Kolmentena päivänä Kallelle tai pitäisikö sanoa ohjaajalle tehtiin perusjana ja sitten sellainen siksak jälki. Ite olen sellainen suoranlinjan tekijä ja en yleensä tee kiemuraisia jälkiä, joten treeni olikin sitten tosi paikallaan ohjaajalle. Kalle suoriutui jäljestä aivan moitteettomasti. Janalla otti takajäljen, mutta korjasi sen hyvin. Viimeisen eli 7:n kepin ilmaisi, mutta minä en tajunnut että ko. keppi oli jälkikeppi, joten siinä pikkasen sählättiin, mutta muuten homma toimikin hienosti.

Hyvin Kalle jaksoi kuumasta helteestä huolimatta tehdä hyvää työtä jäljellä kaikkina päivinä. Kallen perässä on aika mukava ja helppo mennä, koska on tarkka poika ja helppolukuisena huomaan heti koska poika on ilmaisemassa keppiä. Kaikki treenit kolmen päivän aikana olivat tosi hyviä Kallelle ja minulle ja saatiin taas rutkasti lisää oppia sinne voi-luokkaan.

Kiitos Kaisalle hyvistä treeneistä ja iso kiitos myös kaikille mukaville treeniryhmäläisille !

Nyt vielä kun jaksaa yhden päivän paiskia töitä niin sitten alkaa LOMA, jee!