Nopeasti ne ilmat sitten vaihtuivat tosi helteestä viileään, märkään syysilmaan

Missä ovat ne kauniit elokuun kirkkaat ja kuivat loppukesän päivät?  No ehkä ne ovat edessä..  think positive .

Kaikki liikenevä aika mitä ei olla töissä oltu on mennyt treenaamiseen. Kovasti ollaan Kallen kanssa tahkottu noutoja. Innokkaasti poika noutaa kapulaa, mutta tarkkuutta pitäisi hommaan saada PALJON lisää. Noh..  ainakin on innokas eli motivaatio on kunnossa. Hyppyjä ollaan otettu aina kun ollaan sellaiselle kentälle päästy., jossa esteitä on. Miten se voikin olla se metrin este ohjaajan mielestä TOSI pelottava. Pelkään ihan sikana, että koira loukkaa itsensä ko. esteellä ja siksi ollaan aika säästeliäästi sitä otettu. Mulle on tainnut jäädä vanhat traumat Oton ajoista ko. estettä kohtaan vai mistä moinen on meikäläiselle tullut ???  Nyt kun vallalla on vielä se, että tämä este on sellainen musta vanerilankku niin homma tuntuu vieläkin pelottavammalta.

Oltiin Kallen kanssa Viilarintien kentällä muutama päivä sitten ja otin tätä mustaa lankkua. Ei kyllä poikaa onneksi musta lankkuaita pelota vaikka omistajaa pelottaakin.  Tekniikka on vielä hakusessa ja siksi en paljoa olekaan metristä pojalla ottanut. Hullun rohkeutta kun pojalta löytyy ilman hyvää hyppytekniikkaa voi hommassa käydä pahastikin, joten otetaan rauhallisesti vielä tämän liikkeen kanssa. Onneksi Kallea ei pelota mokoma ...  jospa mammakin sitten sitä kautta pääsisi peloista .

Jäljelle ei olla päästy niin usein kuin olisi pitänyt. Viime viikolla käytiin sitten kahteen eri otteeseen.  Kiitoksia vain Annikalle ja Hanskille jälkien tallomisista.  Hyvä olikin ottaa vieraiden tekemiä jälkiä sillä janalla selvästi Kalle etsi ensin minun tekemää jälkeä ja kun sitä ei löytynyt hyväksyi sitten kyllä vieraan tekemän jäljen. Kyllä olikin kiva siinä janalla toljottaa, että mitä ihmettä se poika siellä oikein touhuaa kun juoksi aikas kivasti ja reippaasti janalla jäljen yli. AUTS!!  Onneksi kaikki kepit ilmaisi kummallakin jäljellä hienosti.  Vieraan tekemiä jälkiä täytyy siis nyt ainoastaan ottaa ennen kokeita.

Viikonloppuna täytyykin sitten laittaa hoffien mestiksiin ilmoittautumiset menemään.  Kalle pääseekin sitten tositoimiin ja nähdään mikä on tarkalleen pojan osaamistaso.