Olipas ihan viikonloppu. Tuntui tosi ihanalta karsean työviikon jälkeen ottaa rennosti ilman sen kummallisempia aikatauluja.  Tosin olin kyllä eilen eli siis lauantaina töissä paiskomassa hommia. Noh..  tulihan tehtyä sitten tunteja sen verran, että huomenna pääsen hyvillä mielin lähtemään aikaisin töistä Suskin treenihin.

Lauantaina oltiin Sonjan kanssa ottamassa tottistreeniä Ojangossa ja sitten Lamppariin metsälenkille. Tänään isänpäivänä mentiin tutustumaan uuteen metsäpaikkaan, jossa mahdollisesti saisi tehtyä hiukan puhtaammaan maastoon jälkeä. Mukana oli myös Heidi/Senni ja Sonja/Robban.

Kalle Ojangossa

Tein sitten jäljet sekä Tiitulle että Kallelle. Kumpaankin jälkeen tein piikin ja muutaman kulman. Tiitun jälki oli aikamoista siksakkia, koska maasto oli sen verran risukkoista ja vaikeakulkuista ja oli pakko mutkitella, jotta etenisi siinä jäljellä.  Kallen jäljellä loppuosa oli myös aika risukkoista ja meikäläisen pipo oli jäädä oksantynkään ja kun yritin siitä ottaa kiinni kompastuin ja vedin ihan rähmälleni rusikkoon. Kalle tuli katsomaan, että mitä se mamma täällä lepäilee kun hommia pitäisi tehdä . Hyvin meni Kallella jäljestäminen ja piikki meni myös tosi hyvin. Jälki meni yhdessä kohtaa suon läpi ja siinä kohtaa oli kyllä meikäläisen vaikea pysyä perässä. Vauhti oli meinaan Kallella aikamoinen kun jälki ei kerenyt maatua kuin sen tunnin verran. Kostea maa ja tunnin pituinen jälki oli kyllä Kallelle tosi helppo ja kun vielä jäljellä ei ollut harhoja niin vauhtia oli kyllä pikkasen liikaa. Tarkasti poika kyllä jäljen vauhdista huolimatta ajoi. Täytyy sanoa, että hiki kyllä nousi pintaan ohjaajalla vaikka jälki ei nyt niin pitkä ollut.

Tytöt tarkkana

Tiitullekin tein pitkästä aikaa jäljen ja hyvin tytöllä homma pelitti. Harhoja ei ollut jäljellä yhtään ja jo alusta lähtien homma kulkin tytsällä hyvin. Janan teki suoraan ja nosti heti jäljen ja lähti oikeaan suuntaa. Tosi tarkkaan Tiitu ajoi jälkeä ja teki kulmat hinosti ja siksak kohdassa meni upeasti ihan jäljen päällä Piikki meni myös hienosti ja kaikki kepit ilmaisi sika-innolla. Hyvä Tiitu-tötterö .  Tosi sääli, että ei sitten päästy Tiitun kanssa sinne voi luokan jäjelle nivelrikon takia..  no ei voi mitään.. täytyy tehdä tytölle näitä motivaatiojälkiä silloin tällöin kun niin tykkää jäljestää. Tiitun kanssa on otettu tokoa samalla kun olen Kallelle ottanut tottista ja nyt alkaa olla kyllä avo-luokan liikkeet hanskassa. Ollaan otettu jo ruutu treenejä ja ruudun idea alkaa Tiitulle olemaan jo hanskassa. On se vaan niin välkkky tyttö ja nopea oppimaan.

Tiitu topakka

Kallen kanssa ollaan nyt keskitytty hypyn tekniikkaan sekä kapulan pitämiseen. Vauhtia kun ollaan saatu hyppyyn lisää niin johan on alkanut se tekniikka sieltä löytymään.