Sunnuntaina käytiin sitten Lappeenrannassa Heidin ja Duron kanssa.  Duro oli ensimmäistä kertaa käy-luokassa esiintymässä ja sai tuomarilta Erin. Paras uros kehässä ei ihan loppun asti pärjännyt, mutta kaikenkaikkiaan muuten aika mukavasti meni.

Tiitu sai eh:n ja kiitti käynnistä Cool. Hoffien kehä oli ulkona ja juuri Tiitun vuorolla miten se sitten sattuikin juna meni toisen kehän takaa ohi. Tiitu on nuorena pelästynyt junaa ollessaan kipeä ja muistaa erittäin hyvin vieläkin yhdistää yhteen junan ja kivun, joten Tiitun seisottaminen meni ihan plörinäksi.  Kehän jälkeen palautui sitten taasen ennalleen. Eli ei muuta kuin näytelmä treeniä tytölle taasen. 

1239693902_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maanantaina oltiin treenailemassa Kelliksen blondien poikien kanssa. Kiva kenttä Kelliksella ja aika hyvässä kunnossa.

Otettiin Kallen kaa perusjuttuja eli perusasentoa, lyhyitä seuraamisia ja heti vasemmalle käännöksiä, henkilöryhmää ja ilmoittautuminen treenien alussa.  Kivasti hulmutukalla homma pelitti ;-). Tosin taasen seuraamisessa kun otin henkilöryhmää niin paikka huononi eli annetaanpa tuon seuraamisen siis olla vielä vähän aikaa pannassa ja keskitytään vielä tuohon oikeaan paikkaan.

1239693912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tiitulla otin myös ilmon, henkilöryhmän, jota ei sitten ole otettukaan Tiitun kanssa kun joskus viime vuonna ..  hyvin silti tytöllä homma pelitti. Jäävät liikkeet sekä tasamaanouto otettiin myös.

Kallea on nyt treenattu huomattavasti enemmän ja jos sinne voittajaan meinataan Tiitun kanssa mennä niin nyt tarttis alkaa panostaa myös Tiitun treenaamiseen. Mitenköhän ton ajan saa oikein riittämään kahden otuksen kouluttamiseen, huoh..

Kiitoksia Annikalle ja muillekin kivoista treenilöistä!