Oltiin eilen treenaamassa pitkästä aikaa Heurekan parkkikselle. Ojankoon ei parane nyt vähään aikaan mennä. Siellä on lunta aika kivasti ja voi olla, että auton kanssa saattaapi sinne jäädä jumiin. Täytyy käydä jossain vaiheessa tarkastamassa missä kunnossa kenttä on ja voiko sinne sitten taasen toisinaan mennä treenailee.

Otin Kallella ilmoittautumista nyt ekaa kertaa Aldon kanssa ja hyvin meni. Pojat ei ollu toisistaan moksiskaan vaan keskittyivät olennaiseen.

Sitten otettiin perusasentoa taasen. Kalle paikka on pikkasen edessä ja olen sitä koko talven hinkannut, jotta saataisin aika ideaali perusasennon paikka sille. Kova homma on tässä ollut, mutta ainakin eilen meni aika hyvin ja paikka kutakuinkin oikea. Tosin sitten poika ei ollut oikein vireessä, joten siksi varmaan oikea paikkakin löytyi.. hmmmm.

Seuraamista lyhyt pätkä ja sitten vielä erikseen ilmoittautumiseen. Tämä meni hyvin.. ei oikeastaan huomauttamista. Tosin vire olisi voinut olla parempi.

Sitten otettiin jääviä ja huoh, huoh..  nyt ei oikein homma pelittänyt.  Oliko se sitten paikka, jossa oltiin oikeastaan Kallen kanssa vasta toista kertaa treenaamassa vai vaikuttiko keskittymiseen räkyttävä sekarotuinen koira, joka omistajansa kanssa jäi meitä siihen töllistelemään, mutta liikkeestä istuminen oli aivan omituista.

Otin sitten kotona liikkeestä istumista ja siellä meni oikein hyvin eli heh, heh..  "kyl tää kotona osaa" tuli nyt kyllä todettua.  No tätä täytyy nyt miettiä miten tän homman kanssa edetään.

Seuraavaksi otettiinki tokoa eli tokon luoksepäästävyys ja ryhmäpaikallamakuu, joita ei ole ikina otettu Kallen kanssa.

No nää meni tosin hyvin.. ei  mitään ongelmia.

Tiitu oli turistina mukana ja leikkimässä Sonjan uudelle patukalla Cool.

Treenien lopuksi mentiin sitten porukalla kahville ja pullalle Tikkurilan Mäkkäriin.