Viikonloppuna saatiin nauttia pitkästä aikaa oikein kauniista auringonpaisteesta. Tosin vielä oli kyllä aika kylmää, mutta muuten mukavaa ei voi moittia.

Viikolla Kalle satutti silmänsä metsälenkillä ollessamme Silmään taisi osua kuusen oksa. Taisi tehdä aika kipeää, koska ikinä ennen ei ole Kalle valittanut tai vinkunut kun sitä on sattunut. Nyt jäi lenkki kesken kun poika ei saanut edes silmäänsä auki. Sain onneksi ajan Apexiin ja muutaman tunnin kuluttua oltiin jo lääkärissä. No reikähän sinne silmään oli sattunut. Saatiin sitten antibiootit ja kipulääkkeet kotiin vietäväksi. Selvästi silmä on valonarka vielä, koska auringon valossa poika joutuu siristelemään kipeää silmäänsä kovastikin.

Kalle siristelee auringonpaisteessa

Mitäs muuta sitä ollaan tehty?  No treenattu kun ollaan keretty ja sitten vaan lenkkeilty. Tiitulla taitaa olla joku myöhäisiän murkku tai oliskos menopaussi , sillä selvästi on alkanut olemaan tiukempi muille koiruuksille ja etenkin nartuille. Viikolla kun oltiin lenkillä ja meitä tuli vastaan leikattu uros ja leikattu narttu niin Kallepa otti kivasti otukset metsässä vastaan, mutta Tiitupa päätti, että leikattu pystisnarttu pitää niitata lumihankeen. Onneksi vieraiden koirien omistaja oli osaava ja nosti Tiitun pois narttunsa päältä. Onneksi siinä ei mitään sitten tapahtunut. Kalle ihmetteli leikattua urosta, joka oli pullea ranskisuros. Luulenpa, että Kalle ei oikein tajunnut mikä sukupuoli oli edes kyseessä kun niin ihmetteli takki päällä olevaa ranskisherraa 

Tänään kun oltiin lenkillä Heidin ja Duron kanssa tuli meitä vastaan yllättäen kaksi keskikokoista snautserinarttua. Nartut tuli niin yllättäen vastaan, että olltiin kyllä ihan nokat vastakkain ennenkuin ne huomattiin. Eipä siltä polulta oikein päässyt mihinkään ja ohittaminen olikin tosi vaikeaa. Ohitusyritys päättyi pienoiseen ärähtelyyn ja Tiitu pääsikin kahteen kertaan pikkasen rökittämään vieraita narttuja. No onneksi snautserit ei ollut moksiskaan ja pitivät puolensa hyvin.

Täytyypä siis olla tarkkana Tiitun kanssa kun muita nattuja on lähistöllä.

Tiitu tänään auringossa

 Tiitu ja Duro